Τους επικεφαλής και εκπροσώπους παρατάξεων για την πρόληψη κατά του COVID-19 ενημέρωσε ο δήμαρχος Βριλησσίων
Κοινωνία

Τους επικεφαλής και εκπροσώπους παρατάξεων για την πρόληψη κατά του COVID-19 ενημέρωσε ο δήμαρχος Βριλησσίων

Τους επικεφαλής και τους εκπροσώπους των δημοτικών παρατάξεων των Βριλησσίων κάλεσε  στο γραφείο του ο δήμαρχος, Ξένος Μανιατογιάννης, και τους ενημέρωσε σχετικά με τα μέτρα πρόληψης που έχει λάβει ο Δήμος για την αντιμετώπιση του ιού COVID-19.

Ο δήμαρχος επεσήμανε στους επικεφαλής και εκπροσώπους των παρατάξεων ότι ο Δήμος Βριλησσίων έχει κάνει όλες τις απαραίτητες προληπτικές ενέργειες προκειμένου να διασφαλίσει τη δημόσια υγεία, σύμφωνα με τις συστάσεις του ΕΟΔΥ και του υπ. Υγείας.

«Προχωρήσαμε κατ’ αρχάς σε ενημέρωση των δημοτών για τα μέτρα ατομικής προληπτικής υγιεινής και συνεχίσαμε με απολυμάνσεις σε όλα τα σχολεία και τα δημοτικά κτήρια από εξειδικευμένα συνεργεία.
Μετά όμως και τις τελευταίες εξελίξεις, προχωρήσαμε σε προσωρινή αναβολή δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων στον Δήμο (εκδηλώσεις και δραστηριότητες του ΚΑΠΗ, Ελεύθερο Πανεπιστήμιο), ακολουθώντας τις οδηγίες του υπουργείου Υγείας»
ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο κ. Μανιατογιάννης.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν η κ. Γωγώ Αθανασοπούλου, επικεφαλής της παράταξης «Πρόοδος στα Βριλήσσια», η κ. Σοφία Μαντινίδου, δημοτική σύμβουλος της παράταξης «Νέα Πνοή», ο κ. Βασίλης Βήττος, επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση», ο κ. Τάσος Δημητρίου, δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Ντινόπουλος Βριλήσσια Δυνατά» και ο κ. Κώστας Βαφειάδης, αντιδήμαρχος Υποδομών και Διαχείρισης Οικονομικών Πόρων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet