Το προσωπικό κουζίνας των βρεφονηπιακών σταθμών μαγειρεύει για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το «Βοήθεια στο Σπίτι» Δήμου Βριλησσίων
Κοινωνία

Το προσωπικό κουζίνας των βρεφονηπιακών σταθμών μαγειρεύει για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το «Βοήθεια στο Σπίτι» Δήμου Βριλησσίων

«Το προσωπικό κουζίνας των βρεφονηπιακών σταθμών ξεκίνησε με χαρά την προετοιμασία των γευμάτων και των γλυκών για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι των ωφελούμενων του Παντοπωλείου και την παρασκευή γλυκών για τους δικαιούχους του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι”», όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή Βριλησσίων.

«Στην προετοιμασία μας αυτή που γίνεται σε αυτή την έκταση για πρώτη φορά μετά το Πάσχα, ευχαριστούμε και τους δύο εθελοντές μαγείρους που συνεργάστηκαν με τον σεφ μας Μαρίνο του 1ου, και συνδράμουν σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια» προσθέτει η διοίκηση.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, την Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθούν οι παραδόσεις, ώστε όλοι να έχουν γεμάτο και πλούσιο τραπέζι τα Χριστούγεννα.

«Τα υλικά είναι όλα προσφορές των συμπολιτών μας και του εμπορικού κόσμου της πόλης μας. Σας ευχαριστούμε πολύ όλους, σπουδαία η συμπαράσταση όλων, ακόμα πιο σπουδαία η συνειδητοποίηση ότι κανείς δεν πρέπει να νοιώθει μόνος σε αυτήν την πόλη. Καλά Χριστούγεννα από το προσωπικό του ΟΚΠΑΔΒ» καταλήγει η ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet