Υπέρ της παραμονής των οχημάτων Καθαριότητας στην πρώην Ναυτική Βάση ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Βριλησσίων
Κοινωνία

Υπέρ της παραμονής των οχημάτων Καθαριότητας στην πρώην Ναυτική Βάση ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Βριλησσίων

Υπέρ του άρθρου 92 του νομοσχεδίου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας για τη ρύθμιση προσωρινής λειτουργίας του αμαξοστασίου στον χώρο της πρώην Ναυτικής Βάσης τάσσεται ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Βριλησσίων.

Σε επιστολή του προέδρου του Συλλόγου και προϊσταμένου της δ/νσης Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας, προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, τον δήμαρχο, τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας και τον γ.γ. του υπουργείου, υποστηρίζεται ότι η παραμονή των οχημάτων στον χώρο της πρώην Ναυτικής Βάσης δεν έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα στο περιβάλλον. Μάλιστα, καλείται το Δημοτικό Συμβούλιο και ο υπουργός «να επιμείνουν στην υπερψήφιση του άρθρου 92».

Σχετικά άρθρα

2 Comments

  1. Παπαδατου Ειρήνη μέλος του ΔΣ εκπροσωπος της ΔΑΣ

    Θα ήθελα να ενημερώσω ότι ο Συλλογος Εργαζομενων Δημου Βριλησσιων όχι μόνο δεν είναι υπέρ της παραμονης των οχηματων της Καθαριοτητας στην πρώην Ναυτικη Βάση (πόσο μάλλον υπέρ του αρθρου 92 του εν λόγω πολυνομοσχεδιου) αλλά και πρόσφατα είχαμε βγαλει ανακοινωση για την απομακρυνση των οχηματων από τη Βάση και την εγκατασταση τους σε άλλο χώρο εντος του Δημου ώστε να δοθει η Βάση στους δημοτες ως χώρος πρασινου και αναψυχής.Ας σημειωθει ότι ο πρόεδρος του Συλλογου μας είχε συμφωνησει με αυτή τη θέση και μάλιστα την ψηφισε. Τα συμπερασματα δικά σας. Παρακαλώ να διορθωσετε λοιπόν το από 1/5/20 δημοσιευμα σας ότι ο Συλλογος μας είναι υπέρ της παραμονης των οχηματων στην πρώην Ναυτικη Βάση ευχαριστώ πολύ

    1. ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ

      Το έγγραφο του δημοσιεύματος το υπογράφει ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Βριλησσίων. Προτιμούμε να μην βγάλουμε συμπεράσματα, αλλά να βάζουμε τίτλους σε αυτό που έχουμε μπροστά μας. Με χαρά θα δημοσιεύσουμε και τις αντίθετες απόψεις, εφόσον μας κοινοποιηθούν επισήμως. Ευχαριστούμε πολύ.

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet