Ψηφιακός μετασχηματισμός Δήμου Βριλησσίων – Ο μέχρι σήμερα απολογισμός
Φωτογραφία: ekt.gr
Κοινωνία

Ψηφιακός μετασχηματισμός Δήμου Βριλησσίων – Ο μέχρι σήμερα απολογισμός

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός των Δήμου Βριλησσίων, έχοντας ήδη διεισδύσει στις καθημερινές συναλλαγές του δημότη με το σύνολο των υπηρεσιών, χωρίς καμία ταλαιπωρία και καθυστέρηση, αποτελεί τη νέα αναμφισβήτητη πραγματικότητα, σύμφωνα με τη δημοτική αρχή.

Ειδικότερα, όπως επισημαίνει, «πρόκειται για μία πραγματικότητα που επιβεβαιώνεται με μετρήσιμα και ξεκάθαρα αποτελέσματα, καθώς, την τελευταία διετία, με αποκλειστική ευθύνη της αντιδημαρχίας Υποδομών και Διαχείρισης Οικονομικών Πόρων».

Ο Δήμος Βριλησσίων υπογραμμίζει ότι έχει αυτοματοποιήσει πλήρως την αλληλεπίδραση με τους δημότες, προσφέροντας πολλαπλά κανάλια επικοινωνίας (web, app, τηλέφωνο) για την ενημέρωση και καταχώρηση αιτημάτων τους. Έτσι, οι υπηρεσίες του Δήμου Βριλησσίων υποδέχονται και διαχειρίζονται με πλήρη διαφάνεια και ιχνηλασιμότητα τα αιτήματα των δημοτών, μέσα από την υλοποίηση έργων σε σύντομο διάστημα και χωρίς μεγάλο κόστος. Πλησιάζοντας τις 10.000 επικοινωνίες, αιχμή αποτελούν οι οικονομικές και διοικητικές υπηρεσίες του Δήμου που επιλύουν την πλειονότητα των αιτημάτων εντός 24 ωρών.

«Τα στατιστικά δικαιώνουν τον προγραμματισμό μας, αποδεικνύουν την πλήρη αποδοχή από τους δημότες και ενισχύουν την ορθότητα της στρατηγικής επιλογής μας για την αποδοτικότερη εξυπηρέτηση των δημοτών, όπου, η παροχή ψηφιακών δυνατοτήτων και η επίλυση όλων των αιτημάτων στο μικρότερο δυνατό χρόνο, μπορεί να γίνει και γίνεται με το πάτημα ενός κουμπιού. Σας ευχαριστούμε. Συνεχίζουμε με συνέπεια και ευθύνη», τονίζει η δημοτική αρχή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet