Ο Δήμος Βριλησσίων αναβαθμίζει τις ηλεκτρονικές του υπηρεσίες
Κοινωνία

Ο Δήμος Βριλησσίων αναβαθμίζει τις ηλεκτρονικές του υπηρεσίες

Ο Δήμος Βριλησσίων εκσυγχρονίζει τις παρεχόμενες προς τους δημότες υπηρεσίες, θέτοντας σε λειτουργία το αναβαθμισμένο ηλεκτρονικό σύστημα παραλαβής και διεκπεραίωσης αναφορών για βλάβες και προβλήματα στις υποδομές του.

Για την υποβολή ο πολίτης μπορεί να χρησιμοποιήσει δύο εναλλακτικές οδούς: είτε την επιλογή «Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες» από το portal του Δήμου www.vrilissia.gr ή την εφαρμογή Vrilissia mServices, που εγκαθιστά στο κινητό του (android).

Μέσω αυτών, ο πολίτης δηλώνει βλάβες και προβλήματα που εμφανίζονται στις υποδομές του Δήμου, σημειώνοντας σε χάρτη το σημείο, γράφοντας κάποιο σχόλιο και στέλνοντας και φωτογραφία.

Πρόκειται, όπως σημειώνει ο Δήμος Βριλησσίων, για ένα σύστημα άμεσης δρομολόγησης της υποβληθείσας αναφοράς ανεξάρτητα οδού προέλευσης, στον αρμόδιο υπάλληλο προς διεκπεραίωση. Για κάθε βήμα της εξέλιξης του θέματος, ο υποβάλλων λαμβάνει αυτόματα ενημερωτικά e-mail και επίσης μπορεί να ενημερώνεται και μέσω του portal.

Μέσω της εφαρμογής του κινητού τηλεφώνου ο χρήστης μπορεί επίσης να ενημερώνεται για τα νέα του Δήμου και να επικοινωνεί τηλεφωνικά και μέσω e-mail με τον Δήμο, με υπηρεσίες και αιρετούς.

«Mε σκοπό πάντα την πιο γρήγορη και αποδοτικότερη εξυπηρέτηση των δημοτών, το ηλεκτρονικό σύστημα του Δήμου μας θα εμπλουτιστεί με ακόμα περισσότερες κατηγορίες παρεχόμενων υπηρεσιών», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet