Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση των κοινωνικών δομών Δήμου Βριλησσίων
Κοινωνία

Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση των κοινωνικών δομών Δήμου Βριλησσίων

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016 η εκδήλωση για την παρουσίαση των κοινωνικών δομών του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Βριλησσίων και η βράβευση των εθελοντών και υποστηρικτών.

Στόχος της εκδήλωσης ήταν η γνωστοποίηση των δυνατοτήτων της παροχής υπηρεσιών του Κοινωνικού Οργανισμού προς όλους τους πολίτες και η προώθηση της ανάπτυξης των κοινωνικών δομών τα τελευταία δύο έτη, αλλά και η αναγνώριση όλων όσων συντέλεσαν σε αυτό και υποστηρίζουν στην πράξη την έννοια της Αλληλεγγύης και του συνανθρώπου.

Στην εκδήλωση βραβεύθηκε, επίσης, η προσφορά των εκπαιδευτικών του Κέντρου Μελέτης και των εθελοντών της Πολιτικής Προστασίας, αλλά και των εργαζομένων της Υπηρεσίας Καθαριότητας, ενώ αναγνωρίστηκε και δόθηκε τιμητική διάκριση σε υπάλληλο του Δήμου για τις υπηρεσίες του στον Κοινωνικό Οργανισμό, με κριτήριο την ευσυνειδησία, την απόδοση και τη συναδελφικότητα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν:

Ο  δήμαρχος Βριλησσίων Ξ. Μανιατογιάννης, ο δήμαρχος Παλλήνης Αθ. Ζούτσος και ο δήμαρχος Πεντέλης Δ. Στεργίου, ο εκπρόσωπος του Δήμου Μαραθώνα Σπ. Λιβαθηνός, η αντιδήμαρχος Χαλανδρίου Ελ. Χριστούλη, η εκπρόσωπος του Δήμου Ν. Ηρακλείου Μ. Αρώνη, ο Πρόεδρος του ΣΒΑΠ Γ. Κουράσης, η Ολυμπιονίκης Ν. Μπακογιάννη, ο ειδικός γραμματέας Διαχείρισης Χρέους Φ. Κουρμούσης, ο επίτροπος του Ελεγκτικού Συνεδρίου κ. Παπαδόπουλος, ο διοικητής του Σισμανογλείου κ. Κουτελάς, ο διοικητής του Τμήματος Ασφάλειας Βριλησσίων κ. Παππάς, ο εκπρόσωπος των «Γιατρών της Καρδιάς» κ. Δημάδης, ο πρόεδρος των «Φαρμακοποιών του Κόσμου» κ. Σερεμίδης, οι αντιδήμαρχοι Βριλησσίων Σ. Χαντζάρα, Κ. Βαφειάδης και Α. Μαυραγάνης, o γενικός γραμματέας του Δήμου Βριλησσίων Ν. Μπαρμπούνης, η πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Ι. Κυρίτση, η κα Γ. Παρασκευοπούλου και ο κ. Α. Εγκολφόπουλος της Α΄ και Β΄ Σχολικής Επιτροπής αντίστοιχα, επικεφαλής παρατάξεων και δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων, σωματείων και συλλόγων καθώς και πλήθος κόσμου.

Στο πλαίσιο της ομαδικής συνεργασίας που αναδείχθηκε από αυτή την εκδήλωση, ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης ευχαριστεί, με ανακοίνωσή του, τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό για την υποστήριξη που παρείχε μέσω του Φωτογραφικού του Εργαστηρίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet