Κάλεσμα ενίσχυσης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Βριλησσίων
Κοινωνία

Κάλεσμα ενίσχυσης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Βριλησσίων

Ο Φιλαθλητικός Όμιλος Βριλησσίων και ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης (ΟΚΠΑ) του Δήμου Βριλησσίων απευθύνουν κάλεσμα αλληλεγγύης για μία από τις πιο σημαντικές κοινωνικές δομές του Δήμου, το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βριλησσίων, το οποίο αυτή τη στιγμή στηρίζει περισσότερους από 1.600 δικαιούχους, χρειάζεται αυτή την εβδομάδα ενίσχυση στα εξής προϊόντα :

  • Λάδι.
  • Αλεύρι για όλες τις χρήσεις.
  • Γάλα συμπυκνωμένo.

Ο Φιλαθλητικός Όμιλος Βριλησσίων συγκεντρώνει στο διάστημα από 8 έως 15 Νοεμβρίου 2016 τα παραπάνω προϊόντα στο κλειστό Βριλησσίων (Ολυμπιονικών 1 και Σπύρου Λούη 5, τέρμα Κισσάβου) από Δευτέρα ως και Παρασκευή, από τις 15:30 έως τις 18:30 και το Σάββατο από τις 9:00 έως τις 11:00. Η δράση κορυφώνεται στην επίσημη πρεμιέρα της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Φ.Ο. Βριλησσίων μπροστά στο κοινό της, το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016 όπου υποδέχεται στις 17:45, στο κλειστό Βριλησσίων, την Ε.Α.Πατρών για τη 2η αγωνιστική της Α2 βόλεϊ γυναικών.

Ο Όμιλος καλεί το φίλαθλο κοινό, τους φορείς των Βριλησσίων και όχι μόνο, να στηρίξουν αυτή την πρωτοβουλία και να υποστηρίξουν από κοντά τις προσπάθειες της γυναικείας ομάδας στο πρωτάθλημα της Α2. Γιατί, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Ομίλου, «με όχημα την αλληλεγγύη και τη συνεργασία, που ενυπάρχουν στο θεωρούμενο ως το ομαδικότερο των ομαδικών άθλημα το βόλεϊ, μπορούμε να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο. Περιμένουμε τη στήριξή σας».

Οι ενδιαφερόμενοι για πληροφορίες μπορούν να αποστείλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση  [email protected] ή να καλούν στον αριθμό τηλεφώνου 6945 756869.

Tα γραφεία του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Βριλησσίων βρίσκονται στη Λ. Πεντέλης 62 (e-mail: [email protected], τηλ. 210 8045564).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet