Μόνιμος σταθμός του ΕΚΑΒ στα Βριλήσσια
Κοινωνία

Μόνιμος σταθμός του ΕΚΑΒ στα Βριλήσσια

Ο Δήμος Βριλησσίων, μέσω του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης, με διαρκή στόχο τη διασφάλιση της υγείας των κατοίκων της πόλης, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του Δήμου Βριλησσίων με το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ).

Η πρότυπη συνεργασία περιλαμβάνει τη λειτουργία μόνιμου σταθμού ΕΚΑΒ εντός των ορίων του Δήμου. Για την κάλυψη των αναγκών της λειτουργίας αυτής της καίριας υπηρεσίας παραχωρήθηκε προς χρήση στο ΕΚΑΒ χώρος στα Κοινωνικά Ιατρεία-Φαρμακείο επί της Λεωφόρου Πεντέλης, αρ. 62.

Ο χώρος αυτός αποτελεί σταθερό σταθμό στέγασης του προσωπικού του ΕΚΑΒ, αλλά και σημείο μόνιμης τοποθέτησης ασθενοφόρου σε 24ωρη βάση.

Η δημιουργία του σταθμού, δίνει τη δυνατότητα άμεσης επέμβασης των διασωστών για την αποτελεσματική αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών.

Η συνεργασία υπάγεται στον σχεδιασμό και την υλοποίηση πολιτικών κοινωνικού χαρακτήρα σε επίπεδο Τοπικής Αυτοδιοίκησης και αποτελεί, όπως σημειώνει ο Δήμος, ουσιαστική παρέμβαση – προσφορά στον τομέα της υγείας και πρόνοιας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet