«Τρίποντο» στην Ελληνο-Παλαιστινιακή Φιλία στο κλειστό Βριλησσίων
Κοινωνία

«Τρίποντο» στην Ελληνο-Παλαιστινιακή Φιλία στο κλειστό Βριλησσίων

Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016 διεξήχθη ο φιλικός αγώνας ανάμεσα στην κυπελλούχο Παλαιστίνης, Orthodox Beitsahour και την ομάδα Νέων της ΑΕΚ, στο Κλειστό Γυμναστήριο Βριλησσίων, με αφορμή τη συμπλήρωση 12 ετών από τον θάνατο του Υαsser Arafat.

O δήμαρχος Βριλησσίων, Ξένος Μανιατογιάννης, παρευρέθηκε στην εκδήλωση και βραβεύτηκε από εκπροσώπους της Παλαιστινιακής Κοινότητας.

Το «παρών» στη συγκεκριμένη αναμέτρηση έδωσαν ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Σταθόπουλος, ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Πολιτιστικής Προστασίας του Δήμου Βριλησσίων, Αλέξης Μαυραγάνης, η πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΒ, Ιωάννα Κυρίτση και η πρόεδρος του ΟΚΠΑ, Βούλα Αρσένη, η επικεφαλής της παράταξης «Ανοιχτή Πόλη», Ελένη Σακισλή, η πρόεδρος της «Κοινωνίας των Πολιτών», Μαρία Ντούμα, ο πρόεδρος της 2ης Σχολικής Επιτροπής, Άλκης Εγκολφόπουλος και η δημοτική σύμβουλος Φωτεινή Μάρα.

Παρόντες ήταν, επίσης, ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος, οι Χάρης Κουτάς και Σταύρος Δουβής, καθώς και εκπρόσωποι της Παλαιστινιακής Κοινότητας και της Γενικής Ένωσης Παλαιστίνιων Φοιτητών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet