Με παραδοσιακό γλέντι γιόρτασε την Τσικνοπέμπτη το ΚΑΠΗ Βριλησσίων

Με παραδοσιακό γλέντι γιόρτασε την Τσικνοπέμπτη το ΚΑΠΗ Βριλησσίων

Με παραδοσιακό γλέντι γιόρτασε την Τσικνοπέμπτη το ΚΑΠΗ Βριλησσίων.

Στη γιορτή που διοργάνωσε ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου, όπου υπάγεται και η δομή του ΚΑΠΗ, παρευρέθηκε ο δήμαρχος Βριλησσίων, Ξενοφών Μανιατογιάννης, ο οποίος καλωσόρισε τα μέλη και ευχήθηκε σε όλους υγεία και χαρά.

O δήμαρχος και η πρόεδρος του Οργανισμού, Βούλα Αρσένη, έκοψαν την πίτα του ΚΑΠΗ για το νέο έτος η οποία είχε τέσσερα φλουριά που αντιστοιχούσαν σε γούρια – δημιουργίες από τα μέλη του ΚΔΑΠ ΑμεΑ« Κρίκος», καθώς και κρασιά.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, επίσης, ο αντιδήμαρχος Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών, Κωνσταντίνος Βαφειάδης, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού, Νίκος Κωστούλας και Σοφία Μαντινίδου, οι δημοτικοί σύμβουλοι, Λαμπρινή Σίμου, η τέως πρόεδρος του ΟΚΠΑΔΒ, Ζωή Κουβαρά, και από τη Ν. Πνοή ο Τάσος Δημητρίου.

Δημοφιλή άρθρα