Περισσότερα από 200 εγκαταλελειμμένα οχήματα «έφυγαν» από τους δρόμους των Βριλησσίων

Περισσότερα από 200 εγκαταλελειμμένα οχήματα «έφυγαν» από τους δρόμους των Βριλησσίων

Συνεχίζεται η δράση περισυλλογής εγκαταλελειμμένων οχημάτων από τους δρόμους των Βριλησσίων, με άλλα δέκα οχήματα να απομακρύνονται το τελευταίο διάστημα από διάφορα σημεία της πόλης.

Από τις αρχές του 2024 μέχρι σήμερα έχουν περισυλλεγεί, με την προβλεπόμενη από τον νόμο διαδικασία ή απομακρυνθεί μετά από ενέργειες της αρμόδιας υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου, συνολικά πάνω από 200 οχήματα.

Πρόκειται για οχήματα, τα οποία οι ιδιοκτήτες τους για μεγάλο χρονικό διάστημα είχαν αφήσει σε δρόμους αλλά και κοινόχρηστους χώρους της πόλης και τα οποία είτε ανακυκλώθηκαν, είτε απομακρύνθηκαν από τους ιδιοκτήτες, μετά την ειδοποίηση που έλαβαν από τον Δήμο Βριλησσίων.

Απελευθερώνεται δημόσιος χώρος

«Με την απομάκρυνση των εγκαταλελειμμένων οχημάτων από την πόλη μας αποτρέπεται η δημιουργία εστιών μόλυνσης στις γειτονιές μας. Η περισυλλογή τους απελευθερώνει δημόσιο χώρο, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στη βελτίωση της εικόνας της πόλης μας και στην εύρυθμη λειτουργία της. Τα οχήματα που περισυλλέγονται οδηγούνται στην ανακύκλωση, με αποτέλεσμα να ανακτάται το σύνολο των υλικών τους. Η δράση θα συνεχιστεί εντατικά και το προσεχές χρονικό διάστημα» σημειώνει η δημοτική αρχή.

Πού μπορούν να απευθύνονται οι πολίτες

Οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται καθημερινά στη Γραμμή Δημότη (213 2050560-1), από τις 8 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, προκειμένου να προχωρά η καταγραφή των εγκαταλελειμμένων οχημάτων και οι εργαζόμενοι του Δήμου Βριλησσίων να επικολλούν την προβλεπόμενη από τον νόμο ειδοποίηση, μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία απομάκρυνσης και ανακύκλωσης των οχημάτων.

Δημοφιλή άρθρα