Ο Δήμος Βριλησσίων στο 6ο «Smart Cities Conference»
Ποιότητα Ζωής

Ο Δήμος Βριλησσίων στο 6ο «Smart Cities Conference»

Ο Δήμος Βριλησσίων συμμετέχει στην 6η διοργάνωση του «Smart Cities Conference», που πραγματοποιείται αύριο Παρασκευή 9 Μαρτίου στο Συνεδριακό Κέντρο «Δαΐς», στο Μαρούσι.

Η διοργάνωση αποτελεί την καθιερωμένη ετήσια συνάντηση όλων των εμπλεκόμενων φορέων που έχουν ως κοινή στόχευση να αναπτύξουν «έξυπνες και βιώσιμες πόλεις». Στη διοργάνωση συμμετέχουν υπουργεία, δήμοι, δημόσιοι φορείς και ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, ο δήμαρχος Βριλησσίων, Ξένος Μανιατογιάννης, θα κάνει ειδική εισήγηση με θέμα «Σχεδιασμός του Δήμου Βριλησσίων για Περιβαλλοντικά Φιλικές και Ενεργειακά Αποδοτικές Μεταφορές», στις 16:30 το απόγευμα.

Άλλωστε, ο Δήμος Βριλησσίων πρωτοστατεί στην Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία «FCH 2JU Regions & Cities», με θέμα τις νέες τεχνολογίες καυσίμων για τα μέσα μεταφοράς και, όπως αναφέρει ο δήμαρχος, «ο Δήμος Βριλησσίων έχει υιοθετήσει μια ενεργειακή πολιτική που επικεντρώνεται στις χαμηλότερες εκπομπές και στη μεγαλύτερη διείσδυση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΑΠΕ), με στόχο ένα καθαρότερο και καλύτερο τοπικό σύστημα μεταφορών».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet