Greek Green Award στον Δήμο Βριλησσίων για τη διαχείριση βιοαποβλήτων
Ποιότητα Ζωής

Greek Green Award στον Δήμο Βριλησσίων για τη διαχείριση βιοαποβλήτων

Το Βραβείο για τη Διαχείριση των Βιοαποβλήτων στην κατηγορία Αστικά Στερεά Απόβλητα, στο πλαίσιο των «Greek Green Awards 2018», απονεμήθηκε στον Δήμο Βριλησσίων κατά την 1η μέρα της διεθνούς έκθεσης Verde.Tec για τις Τεχνολογίες Περιβάλλοντος.

Το βραβείο παρέλαβε ο δήμαρχος Βριλησσίων, Ξένος Μανιατογιάννης, από τον αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Γιάννη Τσιρώνη, το βράδυ της Παρασκευής 2 Μαρτίου 2018 στη συνεδριακή αίθουσα A΄ του Εκθεσιακού Κέντρου MEC Παιανίας, όπου πραγματοποιήθηκε η Έκθεση, στην οποία ο Δήμος Βριλησσίων συμμετείχε με δικό του περίπτερο.

Ο δήμαρχος Βριλησσίων, Ξένος Μανιατογιάννης, μετά την απονομή δήλωσε: «Το βραβείο αυτό μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους για όσα έχουμε πετύχει στον Δήμο μας στη διαχείριση απορριμμάτων, αλλά και συνολικά στις πολιτικές για το περιβάλλον, οι οποίες βρίσκονται πολύ ψηλά στην ατζέντα μας. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό ότι οι παρεμβάσεις που έχουμε σχεδιάσει και υλοποιούμε παράγουν αποτελέσματα που δεν προστατεύουν απλώς το περιβάλλον, αλλά κινητοποιούν άμεσα τους πολίτες και, τελικά, λειτουργούν ανταποδοτικά για αυτούς, ακόμα και σε οικονομικό επίπεδο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet