«Αποκριάτικα παιχνιδομπερδέματα» στα Βριλήσσια στις 5 Μαρτίου
Πολιτισμός

«Αποκριάτικα παιχνιδομπερδέματα» στα Βριλήσσια στις 5 Μαρτίου

Την αποκριάτικη παιδική παράσταση «Αποκριάτικα παιχνιδομπερδέματα» θα φιλοξενήσει ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Βριλησσίων το Σάββατο 5 Μαρτίου, στην αίθουσα «Μουσών» του Πνευματικού Κέντρου (Κισσάβου 11, 1ος όροφος).

Η διάρκεια της παράστασης είναι 60′, ενώ η πρώτη ξεκινά στις 18:00 και η δεύτερη στις 19:30, με γενική είσοδο 8 ευρώ (ισχύουν ειδικές τιμές για γκρουπ).

Λίγα λόγια για την υπόθεση της παράστασης

Παραμονή αποκριάς και ο βασιλιάς καρνάβαλος ετοιμάζεται για την έναρξη του καρναβαλιού. Ζητάει από τους βοηθούς του να βιαστούν και να του ετοιμάσουν τα όμορφα, εντυπωσιακά και αστραφτερά ρούχα του, το πολύχρωμο μπαστούνι του και φυσικά τη μυθική αποκριάτικη κορώνα του. Ήσυχος, λοιπόν, αποσύρεται στο δωμάτιο του να ξεκουραστεί πριν το μεγάλο πάρτυ. Οι τεμπέληδες και παιχνιδιάρηδες βοηθοί του αρχίζουν το ξέφρενο παιχνίδι και τραγούδι, ετοιμάζοντας παράλληλα τα πράγματά του, όταν ξαφνικά εμφανίζεται ο κακός μάγος μισοαποκριάς και κλέβει την χρυσή κορώνα του βασιλιά. Πώς θα το πουν στο βασιλιά καρνάβαλο; Tι θα γίνει εάν δεν προλάβει να ξεκινήσει το πάρτυ; Έχουν λίγο χρόνο για να βρουν τη χρυσή κορώνα και να την παραδώσουν στο βασιλιά καρνάβαλο, χωρίς εκείνος να καταλάβει ότι του λείπει το πιο πολύτιμο αντικείμενο. Σίγουρα θα χρειαστούν τη βοήθεια των παιδιών για να πάρουν την ολόχρυση κορώνα από τον μάγο μισοαποκριά. Θα τα καταφέρουν άραγε ή θα εξαφανιστούν για πάντα οι απόκριες; Η συνέχεια επί σκηνής…

Οι συντελεστές της παράστασης:

  • Κείμενο – Σκηνοθεσία: Νίκος Λημνιός.
  • Βοηθός σκηνοθέτη – Χορογραφίες: Νάντια Αντωνίου.
  • Επιμέλεια – Σχεδιασμός Φωτισμού: Κωνσταντίνος Τζηλίνης.
  • Σκηνικά: Κωνσταντίνος Σπύρου.
  • Παίζουν: Νάντια Αντωνίου, Κωνσταντίνος Πλώτας, Τασούλα Μαρία Δεληγιάννη.

«Μικροί και μεγάλοι φορέστε τις στολές σας, τις προστατευτικές μάσκες για τον κορωνοϊό και ελάτε να διασκεδάσουμε με τις περιπέτειες του βασιλιά καρνάβαλου, των άτακτων βοηθών του και του κακού μάγου», αναφέρει η δημοτική αρχή.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στους τηλεφωνικούς αριθμούς 210 8101510 και 210 8101511.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet