«ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ» – Θεατρική παράσταση από το Α’ θεατρικό εργαστήριo ενηλίκων του ΠΑΟΔΗΒ
Πολιτισμός

«ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ» – Θεατρική παράσταση από το Α’ θεατρικό εργαστήριo ενηλίκων του ΠΑΟΔΗΒ

O Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Βριλησσίων (ΠΑΟΔΗΒ) προσκαλεί το κοινό, το Σάββατο 10 & την Κυριακή 11 Ιουλίου 2021, στο θεατρική παράσταση από το Α’ θεατρικό εργαστήριο ενηλίκων του, με τίτλο «ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ».

Λίγα λόγια για την παράσταση από τον ΠΑΟΔΗΒ

Ένας άντρας, διάσημος μουσικός στη χώρα του, αποφασίζει να αυτοκτονήσει για άγνωστη αιτία. Όταν τον βρίσκουν οι γείτονες διαπιστώνουν «ότι δεν γνωρίζουν τίποτα για αυτόν. Μικροαστικές συμπεριφορές, κουτσομπολιά, συμφέροντα, εικασίες. Ποιος ήταν πραγματικά ο νεκρός γείτονας, γιατί το έκανε, πώς θα μπορούσε να αναστατώσει την καθημερινότητα τους; Κι όλα αυτά συνεχίζονται όταν έρχονται οι αρμόδιοι για να διαπιστώσουν την αυτοκτονία. Ένα γαϊτανάκι από ευτράπελα περιστατικά που πυροδοτεί μία ανεξήγητη και μυστηριώδης αυτοκτονία. Μια καταιγιστική και πανέξυπνη σάτιρα της ανθρώπινης συμπεριφοράς αλλά και των αντιλήψεων που την καθορίζουν. Η ελεύθερη διασκευή βασίζεται στο σέρβικο έργο του Μίροσλαβ Μομτσίλοβιτς.

Συντελεστές

  • Διασκευή-σκηνοθεσία: Τώνια Σταυροπούλου.
  • Σκηνικά: Μαργαρίτα Πέτροβα.
  • Παίζουν οι ηθοποιοί: Γιάννης Κανιάρης, Κώστας Τσιαπαρίκος, Δήμητρα Χίου, Κατερίνα Σταθάτου, Θοδωρής Σκληρός, Λιάνα Ζανέτα, Μαρκέλλα Διγενή, Δόξα Γκλαβά, Ντίνα Κυριακού, Άννα Αλεξανδράκη, Κατερίνα Χαραυγή, Νίκος Σιδεράκης, Παρασκευή Συρσελούδη.
  • Φωνή: Αλέκος Θεοδόσης.

Είσοδος ελεύθερη, κατόπιν συνεννόησης με τον ΠΑΟΔΗΒ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet