Ενθουσίασε η Θεατρική Ομάδα ΚΑΠΗ Δήμου Βριλησσίων με «Το κοκαλάκι της νυχτερίδας»
Πολιτισμός

Ενθουσίασε η Θεατρική Ομάδα ΚΑΠΗ Δήμου Βριλησσίων με «Το κοκαλάκι της νυχτερίδας»

Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Βριλησσίων γέμισε από θεατές οι οποίοι καταχειροκρότησαν την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018 τη θεατρική ομάδα του ΚΑΠΗ Δήμου Βριλησσίων η οποία παρουσίασε με θαυμαστή δεξιοτεχνία την κωμωδία του Νικολάου Λάσκαρη «Το κοκαλάκι της νυχτερίδας».

Οι θεατές μέσω της αθρόας συμμετοχής τους αγκάλιασαν με ενθουσιασμό την προσπάθεια  των μελών του ΚΑΠΗ.

Ο δήμαρχος Βριλησσίων, Ξένος Μανιατογιάννης, σε σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε ευχαρίστησε τους συντελεστές της παράστασης που εργάστηκαν με απέραντο ζήλο και ενθουσιασμό για την επιτυχία της παράστασης.

Η πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης Δήμου Βριλησσίων, Βούλα Αρσένη-Λάμπρου, έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές, παλαιά και νεότερα μέλη, καθώς και στην υπεύθυνη θεατρολόγο κ. Τσαμαδιά και ενημέρωσε ότι η παράσταση αφιερώνεται στα δύο εκλιπόντα μέλη της θεατρικής ομάδας – τον αείμνηστο Θωμά Τζώρτζη και την αείμνηστη Μαρία Βασμουλάκη, στις οικογένειες των οποίων δόθηκαν συμβολικά έπαινοι συμμετοχής και προσφοράς τους.

H θεατρική ομάδα αριθμεί τα 11 μέλη σήμερα και σκοπός είναι να αυξηθούν οι συμμετοχές στην ομάδα, η οποία φέτος έκλεισε τα 20 χρόνια εργασίας και προσφοράς.

Σκοπός της λειτουργίας της είναι η δυνατότητα έκφρασης, αξιοποίησης δημιουργικά του χρόνου των εκπροσώπων της τρίτης ηλικίας, η εξάσκηση της μνήμης, η συγκέντρωση αλλά και η προσωπική, πολιτιστική αναβάθμιση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet