Με την παράσταση «Περιμένοντας τον Γκοντό» ξεκινά πάλι το 31ο Φεστιβάλ Βριλησσίων την Τρίτη 1/9
Πολιτισμός

Με την παράσταση «Περιμένοντας τον Γκοντό» ξεκινά πάλι το 31ο Φεστιβάλ Βριλησσίων την Τρίτη 1/9

Ο Δήμος Βριλησσίων, έχοντας λάβει όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας, ανακοινώνει την επαναλειτουργία του 31ου Φεστιβάλ, από την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020 με την παράσταση «ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΓΚΟΝΤΟ» του Σάμιουελ Μπέκετ.

Η διοίκηση σημειώνει ότι θα τηρηθεί αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο, όπως αυτό καθορίζεται κάθε φορά από τα αρμόδια υπουργεία και ο αριθμός προσέλευσης των θεατών θα είναι περιορισμένος, για την εξασφάλιση των απαιτούμενων αποστάσεων.

Αναφορικά με το πρόγραμμα, οι αναβληθείσες παραστάσεις «Ο ΡΟΒΙΝΣΩΝΑΣ & Ο ΚΡΟΥΣΟΣ», «ΖΩΗ ΜΕΤΑ» του Αρκά, «Η ΛΙΜΝΗ ΤΩΝ ΚΥΚΝΩΝ» και η μουσική βραδιά με παραδοσιακά τραγούδια του Αιγαίου με τη Στέλλα Κονιτοπούλου θα πραγματοποιηθούν κανονικά τις ακόλουθες ημερομηνίες:

  • Τετάρτη 9/9/20: «Ο ΡΟΒΙΝΣΩΝΑΣ & Ο ΚΡΟΥΣΟΣ».
  • Πέμπτη 10/9/20: «ΖΩΗ ΜΕΤΑ» του Αρκά.
  • Σάββατο 12/9/20: «Η ΛΙΜΝΗ ΤΩΝ ΚΥΚΝΩΝ».
  • Τετάρτη 16/9/20: Μουσική βραδιά με παραδοσιακά τραγούδια του Αιγαίου, με τη Σ. Κονιτοπούλου.

Οι παραστάσεις «ΠΡΟΣΟΧΗ Ο ΦΙΛΟΣ ΔΑΓΚΩΝΕΙ», «Ο ΘΗΣΕΑΣ & Ο ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ», «ΡΑΦΤΗΣ ΚΥΡΙΩΝ», «ΑΧ ΕΡΩΤΑΣ» & «Η ΣΠΕΙΡΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ» ακυρώνονται, ενώ το υπόλοιπο πρόγραμμα ισχύει κανονικά.

Η προσέλευση στο θέατρο θα γίνεται τουλάχιστον μιάμιση ώρα πριν την έναρξη της κάθε παράστασης και προπώληση εισιτηρίων θα διατίθεται στο γραφείο ΠΑΟΔΗΒ, κατά τις ώρες 9:00 με 15:00, καθημερινά πλην Σαββάτου και Κυριακής (Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός, κλειστό γυμναστήριο, Ολυμπιονικών & Σπ. Λούη, τέρμα Κισσάβου, τηλ. αριθμοί επικοινωνίας: 210 8101510-511 και email: [email protected]).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet