Ξεκινά το φεστιβάλ των Καλλιτεχνικών Εργαστηρίων του Δήμου Βριλησσίων
Πολιτισμός

Ξεκινά το φεστιβάλ των Καλλιτεχνικών Εργαστηρίων του Δήμου Βριλησσίων

Ξεκινά από τα τέλη Μαΐου και ολοκληρώνεται στις αρχές Ιουλίου το ετήσιο φεστιβάλ των Καλλιτεχνικών Εργαστηρίων του Δήμου Βριλησσίων. Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η είσοδος για το κοινό σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.

«Η ανάπτυξή του πολιτισμού στην πόλη μας ως βασική κοινωνική έκφραση και η δημιουργία υψηλού πολιτισμικού κεφαλαίου προ όφελος τη τοπικής μας κοινωνία μπορεί να τονώσει την ίδια την κοινωνική συνοχή και να δημιουργήσει τι συνθήκες εκείνες για ένα νέο περιβάλλον συμμετοχής και δεσμών επικοινωνίας των συμπολιτών μας. Το Φεστιβάλ των Καλλιτεχνικών Εργαστηρίων του Δήμου μας συμβάλλει στην ενεργοποίηση των συμπολιτών μας στις πολιτιστικές δράσεις με τρόπο δημιουργικό και συμμετοχικό αλλά και στην ανάδειξη του πολιτισμού στην πόλη μας. Τα Καλλιτεχνικά μας Εργαστήρια θα στείλουν και φέτος τα δικά τους μηνύματα έκφρασης και δημιουργίας με τις εκθέσεις και τις παραστάσεις τους. Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσουμε όλοι μαζί από κοντά τα εξαιρετικά έργα τους!», αναφέρει στο μήνυμά του Δήμαρχος Βριλησσίων Γιάννης Πισιμίσης.

«Η πολιτιστική περίοδος στον Δήμο Βριλησσίων ολοκληρώνεται με τις εκδηλώσεις των 20 Καλλιτεχνικών Εργαστηρίων στα οποία συμμετέχουν πάνω από 500 συμπολίτες μας και καθοδηγούνται από καταξιωμένους και έμπειρους δασκάλους. Η μεγάλη συμμετοχή των δημοτών στα επιμέρους εργαστήρια εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο την έντονη πολιτιστική δραστηριότητα που αναπτύσσεται στην πόλη μας και στέλνει το μήνυμα πως ο σύγχρονος πολιτισμός μπορεί να συνδυάσει την καινοτομία με την αναφορά στην τοπική κοινωνία και την αλληλεπίδραση, τη έκφραση και τη δημιουργία», επισημαίνει ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Τάσος Δημητρίου.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet