Ξεκινούν διαδικτυακά μαθήματα πολιτιστικών εργαστηρίων από τον ΠΑΟΔΗΒ
Πολιτισμός

Ξεκινούν διαδικτυακά μαθήματα πολιτιστικών εργαστηρίων από τον ΠΑΟΔΗΒ

Από τη Δευτέρα 9/11/20 ο Δήμος Βριλησσίων ξεκίνησε να λειτουργεί διαδικτυακά τα προγράμματα Γυμναστικής με μεγάλη απήχηση και ικανοποίηση από όλους τους συμμετέχοντες, τηρώντας αυστηρά όλους τους κανόνες που επιβάλλουν τα πρωτόκολλα προστασίας και πρόληψης για την COVID-19.

Από τη Δευτέρα 15/02/2021 ξεκίνησαν διαδικτυακά και τα μαθήματα που αφορούν ορισμένες πολιτιστικές δραστηριότητες όπως  θέατρο,  χορός,  ζωγραφική,  φωτογραφία και σκάκι.

Η συμμετοχή στο διαδικτυακό μάθημα προϋποθέτει αρχικά την εγγραφή του μέλους. Το κόστος συμμετοχής έχει καθοριστεί στα 40 ευρώ για τους ενήλικες και στα 30 ευρώ για τα παιδιά. Το ποσό καταβάλλεται εφάπαξ στον Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Βριλησσίων (ΠΑΟΔΗΒ).

Εάν και εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν, θα υπάρξουν αλλαγές στον τρόπο και στις ώρες διδασκαλίας για τις οποίες οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν, όταν και όποτε αυτές προκύψουν. Τα μαθήματα θα ολοκληρωθούν στο τέλος του Ιουλίου.

Οδηγίες για τη σύνδεση με τις πλατφόρμες της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, καθώς και για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον ΠΑΟΔΗΒ.

«Μέσα σε αυτή τη δύσκολη και πρωτόγνωρη κατάσταση που ακόμη διανύουμε, είμαστε δίπλα σε όλους τους δημότες μας με τις αθλητικές και πολιτιστικές μας δραστηριότητες, ανακαλύπτοντας τρόπους διδασκαλίας προκειμένου να παραμείνουμε ενεργοί και δημιουργικοί» σημειώνει ο Δήμος και προσθέτει:

«Με την ελπίδα ότι θα ξαναβρεθούμε σύντομα από κοντά, περιμένουμε τις συμμετοχές σας και ζητούμε την κατανόησή σας για τυχόν μικροπροβλήματα και δυσκολίες που ενδεχομένως παρουσιαστούν στην αρχή».

Διεύθυνση: Κλειστό Γυμναστήριο – Ολυμπιονικών και Σπ. Λούη (τέρμα Κισσάβου)

Τηλ. επικ.: 210 8101511, 210 8101510
Mail 
[email protected]
Web site : 
www.vrilissia-arts-sports.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet