Αργύρης Ντινόπουλος: Η δημοτική αρχή του Ξ. Μανιατογιάννη έχει ταυτισθεί με την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ
Πολιτική

Αργύρης Ντινόπουλος: Η δημοτική αρχή του Ξ. Μανιατογιάννη έχει ταυτισθεί με την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ

Την επάνοδό του στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ως υποψήφιος δήμαρχος του Δήμου Βριλησσίων επέλεξε ο Αργύρης Ντινόπουλος, μετά το πέρασμά του από τα βουλευτικά έδρανα και από το υπουργείο Εσωτερικών.

Αυτό ανακοίνωσε ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε στον «Επικοινωνία 94FM» και τις «Δημοτικές Διαπλοκές», με αφορμή και την πρώτη προεκλογική συγκέντρωση που αναμένεται να πραγματοποιήσει στις 21 Οκτωβρίου στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Βριλησσίων.

«Πολλές φορές μέχρι σήμερα στη ζωή μου δεν πήρα συμβατικές αποφάσεις. Έτσι και τώρα, η απόφασή μου να επιστρέψω στην Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι συνειδητή», τόνισε μεταξύ άλλων ο Αργύρης Ντινόπουλος.

Και πρόσθεσε: «Δεν θα ήθελα να κάνω κάποια κρίση για τον σημερινό δήμαρχο, όμως η σημερινή δημοτική αρχή έχει ταυτιστεί με την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ».

Επιπλέον, ο κ. Ντινόπουλος δήλωσε κάθετα αντίθετος στην εφαρμογή της απλής αναλογικής στην Αυτοδιοίκηση, αποδίδοντας την ψήφισή της σε μία – όπως είπε – από τις πολλές μηδενιστικές προσπάθειες της κυβέρνησης για παραλυσία και αποδόμηση του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

«Έτσι όπως καταρρέει αυτή η κυβέρνηση μην είστε σίγουροι ότι θα γίνουν οι επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με απλή αναλογική», υπογράμμισε ο Αργ. Ντινόπουλος, ο οποίος ωστόσο κάλεσε τους δημότες να σκεφτούν διαφορετικά και όχι με τη λογική της χαλαρής ψήφου την πρώτη Κυριακή.

Ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Αργύρη Ντινόπουλου:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet