Βριλήσσια Ανοιχτή Πόλη: Συμπόρευση με την παράταξη του δημάρχου Ξ. Μανιατογιάννη
Πολιτική

Βριλήσσια Ανοιχτή Πόλη: Συμπόρευση με την παράταξη του δημάρχου Ξ. Μανιατογιάννη

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της δημοτικής παράταξης Βριλήσσια Ανοιχτή Πόλη Αλληλεγγύης και Πολιτισμού πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου στο καφέ ΣΕΒΑΧ με μεγάλη συμμετοχή μελών και φίλων τη παράταξης.

Η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης, Ελένη Σακισλή, ευχήθηκε σε όλους τους παριστάμενους καλή και δημιουργική χρονιά εκφράζοντας τα μέλη και τους φίλους της Ανοιχτής Πόλης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο δήμαρχος Βριλησσίων, Ξένος Μανιατογιάννης, και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Δήμος Δημιουργίας, περιφερειακοί σύμβουλοι, καθώς και δημοτικοί σύμβουλοι της πόλης.

Ο κ. Μανιατογιάννης επανέλαβε την πρόσκληση που έκανε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου για συσπείρωση και συνεργασία των τοπικών προοδευτικών δημοτικών παρατάξεων και συλλογικοτήτων με στόχο τη δημοκρατική και αποτελεσματική διακυβέρνηση του Δήμου.

Στην τοποθέτησή της η επικεφαλής της Ανοιχτής Πόλης ανακοίνωσε την απόφαση της παράταξης, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, «να ανταποκριθεί θετικά στην παραπάνω πρόσκληση, σε συμφωνία με την ήδη εξαγγελθείσα αυτοδιοικητική μας πολιτική για την επίτευξη μιας ευρείας συσπείρωσης προοδευτικών αυτοδιοικητικών δυνάμεων, εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών για να μην επικρατήσουν στον Δήμο μας συντηρητικές πολιτικές και πάντα στη βάση των προγραμματικών κατευθύνσεών μας, που ήδη έχουν τεθεί σε δημόσιο διάλογο».

Ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας μέσα σε ζεστή και ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet