Για θέματα των Βριλησσίων συζήτησαν Γ. Πισιμίσης και Λ. Κεφαλογιάννη
Πολιτική

Για θέματα των Βριλησσίων συζήτησαν Γ. Πισιμίσης και Λ. Κεφαλογιάννη

Με την αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αθηνών, Λουκία Κεφαλογιάννη, συναντήθηκε στις 29 Ιανουαρίου 2020 ο επικεφαλής της παράταξης Νέα Πνοή για τα Βριλήσσια, Γιάννης Πισιμίσης.

Ο κ. Πισιμίσης έκανε την ακόλουθη ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

Είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση για τα Βριλήσσια.

Για τη Ναυτική Βάση συμφωνήσαμε στην άμεση απομάκρυνση των απορριμμάτων και την διακοπή οποιασδήποτε μορφής διαχείρισης απορριμμάτων στον χώρο. Για τα απορριμματοφόρα προκρίνουμε από κοινού τη μεταφορά του αμαξοστασίου σε χώρο εκτός της Ναυτικής Βάσης ο οποίος να πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Η αντιπεριφερειάρχης θα είναι παρούσα και στο σημερινό έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για το θέμα.

Για τα αντιπλημμυρικά έργα από Ολύμπου έως Αναπαύσεως συζητήσαμε την προοπτική χρηματοδότησης του έργου και ολοκλήρωσής του το συντομότερο δυνατόν καθώς η περιοχή είναι παντελώς απροστάτευτη από τα πλημμυρικά φαινόμενα. Η προοπτική της υλοποίησης του έργου είναι μέσα στην διάρκεια της παρούσας δημοτικής περιόδου.

Για τη Λεωφόρο Πεντέλης συζητήσαμε την ανάγκη ανακούφισης της κυκλοφορίας με στοχευμένες παρεμβάσεις και την περιβαλλοντική και αισθητική της αναβάθμιση με φυτεύσεις στο διάζωμα (η Λεωφόρος Πεντέλης είναι ίσως ο μοναδικός δρόμος στην Αττική χωρίς φυτεμένο διάζωμα).

Για τη λαϊκή αγορά στην οδό Αναλήψεως, συζητήσαμε την προοπτική να μετεγκατασταθεί σε μια μόνιμη και σύγχρονη εγκατάσταση εκτός οδικού δικτύου ανακουφίζοντας έτσι τη βεβαρημένη οδό Αναλήψεως και εξυπηρετώντας γεωγραφικά ακόμα περισσότερους συμπολίτες μας.

Ευχαριστώ πολύ την κ. Λουκία Κεφαλογιάννη για την πολύ παραγωγική συζήτηση που είχαμε, για την κατανόηση που έδειξε στα μείζονα ζητήματα των Βριλησσίων και για τη θέλησή της να υλοποιηθούν οι αναγκαίες παρεμβάσεις.

Προσβλέπουμε και σε επόμενες συναντήσεις μαζί της με στόχο την επίλυση χρόνιων προβλημάτων του Δήμου μας, τον εκσυγχρονισμό και την ουσιαστική αναβάθμιση της πόλης μας και της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας.

Αυτός είναι και ο μοναδικός μας γνώμονας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet