Γ. Πισιμίσης: Αδύναμη να λύσει τα προβλήματα των Βριλησσίων η διοίκηση Μανιατογιάννη
Πολιτική

Γ. Πισιμίσης: Αδύναμη να λύσει τα προβλήματα των Βριλησσίων η διοίκηση Μανιατογιάννη

Εκατοντάδες πολίτες των Βριλησσίων έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της δημοτικής παράταξης Νέα Πνοή για τα Βριλήσσια, όπως αναφέρει στη σχετική της ανακοίνωση.

«Το Πνευματικό Κέντρο Βριλησσίων στην οδό Κισσάβου κατακλύστηκε σήμερα από Βριλησσιώτες και Βριλησσιώτισες όλων των ηλικιών, ενώ πολύ μεγάλη ήταν και η συμμετοχή εκπροσώπων φορέων, πολιτιστικών συλλόγων, της σχολικής κοινότητας και εργαζομένων του Δήμου Βριλησσίων», όπως τονίζει χαρακτηριστικά..

Παρόντες ήταν και οι πρώην δήμαρχοι Κώστας ΙωαννίδηςΝίκος Παπαδόπουλος, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Καιρίδης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Αττικής Πολυτίμη Λεονάρδου και Γιάννης Κεχρής, ο γνωστός αθλητικογράφος και υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. στον Δυτικό Τομέα Αττικής Αντώνης Πανούτσος, ο πρώτος επιλαχών στις βουλευτικές εκλογές για τον Βόρειο Τομέα Αττικής Σάκης Ιωαννίδης, η αναπλ. διοικ. του Νοσοκομείου Δυτικής Αττικής «Αγ. Βαρβάρα» Φωτεινή Βρύνα, πολλοί εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, συλλόγων και φορέων των Βριλησσίων, ο πρόεδρος των εργαζομένων του Δήμου Βριλησσίων, Σωκράτης Κουκλάδας και η πρόεδρος των εργαζομένων του «Σισμανόγλειου» Νοσοκομείου Ελένη Σκεπετάρη.

Επίσης, παρέστησαν ο πρόεδρος της Ν.Δ. Βριλησσίων, Κώστας Φιλιόπουλος, η πρόεδρος της Ν.Δ. Χαλανδρίου, Χριστίνα Πατρικάκου και ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ Βριλησσίων κ. Μαχαίρας.

Χαιρετισμό, με τον οποίο εξέφρασαν την πλήρη στήριξή τους στη Νέα Πνοή και τον Γιάννη Πισιμίση απέστειλαν η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως και ο αναπλ. υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιώργος Κουμουτσάκος.

Στην ομιλία του ο επικεφαλής της Νέας Πνοής, Γιάννης Πισιμίσης, αναφέρθηκε διεξοδικά στην παρουσία της δημοτικής παράταξης από τις εκλογές έως σήμερα, κάνοντας παράλληλα αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, ενώ αναφέρθηκε διεξοδικά σε όλα τα μείζονα ζητήματα της πόλης, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα το σχέδιο της παράταξης για το μέλλον. Στο τέλος της ομιλίας του απηύθυνε μήνυμα ενότητας σε όλες τις κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις της πόλης «που επιθυμούν την ουσιαστική ανανέωση και τον εκσυγχρονισμό στα Βριλήσσια».

Μάλιστα, προχώρησε συμβολικά σε κοπή κομματιών της πίτας σε υποψήφιους του συνδυασμού του Αργύρη Ντινόπουλου που παρίσταντο στην εκδήλωση, αναφέροντας: «Ας αφήσουμε στο παρελθόν αδιέξοδες νοοτροπίες που έχει εκθρέψει η χειρότερη όψη του τοξικού παλαιοκομματικού συστήματος και ας προχωρήσουμε στο μέλλον με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα». Πρόσθεσε δε πως δεν θα επιτρέψει «προσωπικά τον εκφασισμό, τη χυδαιολογία και τη κατασυκοφάντηση να αποτελέσουν χαρακτηριστικά του δημόσιου βίου και λόγου στα Βριλήσσια».

Τέλος, άσκησε δριμεία κριτική στη διοίκηση του Δήμου Βριλησσίων «για την αναποτελεσματικότητα και την αδράνεια που διαχρονικά επιδεικνύει», λέγοντας παράλληλα ότι από την πλευρά της η Νέα Πνοή «θα ασκήσει εποικοδομητική αλλά και μαχητική αντιπολίτευση προκειμένου να επιλυθούν χρόνια προβλήματα της πόλης, τα οποία η παρούσα διοίκηση εμφανίζεται αδύναμη να επιλύσει».

Ο Γιάννης Πισιμίσης, μετά την εκδήλωση, ευχαρίστησε με προσωπική του ανάρτηση το πλήθος των δημοτών που παρευρέθηκαν στο Πνευματικό Κέντρο, σχολιάζοντας:

«Ευχαριστούμε πολύ τους συμπολίτες μας Βριλησσιώτες που για άλλη μια φορά γέμισαν ασφυκτικά το Πνευματικό Κέντρο Βριλησσίων στην εκδήλωσή μας. Η συμμετοχή σας αποτελεί για όλους εμάς πηγή δύναμης και αποφασιστικότητας, στον μεγάλο μας αγώνα για την πολυπόθητη αλλαγή στα Βριλήσσια.

»Για να δούμε την πόλη μας όπως ονειρευόμαστε, όπως σχεδιάζουμε, όπως μας αξίζει. Ευχαριστώ και προσωπικά μέσα από την καρδιά μου».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet