Η «Δράση για μια άλλη πόλη» χαρακτηρίζει ως «παραφωνία» τον ορισμό του Δ.Σ. Βριλησσίων σε εργάσιμη ώρα
Πολιτική

Η «Δράση για μια άλλη πόλη» χαρακτηρίζει ως «παραφωνία» τον ορισμό του Δ.Σ. Βριλησσίων σε εργάσιμη ώρα

Η πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου των Βριλησσίων που θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη, μέσω της χρήσης της εφαρμογής e-presence, έχει προγραμματιστεί για την προσεχή Πέμπτη 23 Απριλίου, στις 12.00 το μεσημέρι, με θέμα την 1η Αναμόρφωση του προϋπολογισμού του 2020.

Νωρίτερα, το πρωί της ίδιας ημέρας, στα Βριλήσσια τη λειτουργία του συστήματος θα «εγκαινιάσει» η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου. Συντονιστής του συστήματος έχει ορισθεί από τον Δήμο Βριλησσίων ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, Κωνσταντίνος Βαφειάδης, όπως ενημερώνει η Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων «Δράση για μια άλλη πόλη».

Η ίδια χαρακτηρίζει ως «παραφωνία στο όλο θέμα», τον ορισμό της συνεδρίασης σε ημέρα και ώρα διαφορετική από τα συνήθη και τα συμφωνηθέντα, χωρίς προηγουμένως να έχει προηγηθεί καμία συνεννόηση ή έστω ενημέρωση προς τις δημοτικές παρατάξεις.

Η «Δράση», όπως σημειώνει, διαμαρτυρήθηκε γι’ αυτό προς τον πρόεδρο του Δ.Σ., καθώς η συνεδρίαση έχει ορισθεί και σε εργάσιμη ώρα, παραγνωρίζοντας το ότι κάποιοι εκ των δημοτικών συμβούλων εξακολουθούν να εργάζονται και υπό τις σημερινές συνθήκες.

«Σε κάθε περίπτωση, η έλλειψη διάθεσης συνεργασίας με την αντιπολίτευση έχει καταστεί μόνιμο χαρακτηριστικό της διοίκησης Μανιατογιάννη» σημειώνει η Κίνηση και προσθέτει:

«Μάλιστα, κατά τον τελευταίο κρίσιμο ενάμιση μήνα της υγειονομικής κρίσης, οι διοικούντες των Βριλησσίων αισθάνονται τόσο επαρκείς, που δεν αισθάνθηκαν ποτέ την ανάγκη να μοιραστούν οτιδήποτε με τους συναδέλφους τους, ούτε να αξιοποιήσουν τη διάθεση προσφοράς που δηλώθηκε από την πλευρά τους.

»Τι να πούμε; Μάλλον για κάποια είδη πολιτικής, η συνεργατικότητα δεν αποτελεί χρήσιμη αρετή…».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet