Η Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων Δράση για μια άλλη Πόλη καταγγέλλει τη δημοτική αρχή για απόκρυψη πρακτικών Δ.Σ.
Πολιτική

Η Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων Δράση για μια άλλη Πόλη καταγγέλλει τη δημοτική αρχή για απόκρυψη πρακτικών Δ.Σ.

Η Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων Δράση για μια άλλη Πόλη καταγγέλλει τη δημοτική αρχή για άρνηση προσκόμισης των πρακτικών των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ειδικότερα, η Δράση σημειώνει τα εξής στη σχετική ανακοίνωση:

Λόγω των αραιών πλέον συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, (προηγούμενη συνεδρίαση στις 14 Απριλίου), αναγκαζόμαστε να επανέλθουμε σε ένα θέμα που παραμένει άλυτο κατά τη διάρκεια ολόκληρης της δημαρχιακής περιόδου.

Πρόκειται για τη συστηματική πλέον απόκρυψη των πρακτικών των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου από τις δημοτικές παρατάξεις. Διότι πώς αλλιώς να χαρακτηρίσει κανείς αυτό που συμβαίνει!

Τελευταίο δείγμα, το αίτημα που υπέβαλε η Δράση στις 9 Απριλίου 2021 και το οποίο αγνοήθηκε: Ζητήσαμε τα πρακτικά της συνεδρίασης της 6η Μάϊου 2020, δηλ. μιας συνεδρίασης που έγινε έναν χρόνο πριν, και στη διάρκεια της οποίας είχε αποφασιστεί η απομάκρυνση των απορριμματοφόρων από την Ναυτική Βάση.

Αντί όμως για τα πρακτικά -και παρά τη διάθεση των υπηρεσιών να ανταποκριθούν- παραλάβαμε την περίληψή τους, διότι το απομαγνητοφωνημένο κείμενο της συνεδρίασης δεν είναι ακόμη διαθέσιμο, παρότι ο Δήμος αναθέτει αυτήν την εργασία σε εξωτερικό συνεργάτη!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet