Ξένος Μανιατογιάννης: Θέλουμε να κριθούμε για το έργο μας
Πολιτική

Ξένος Μανιατογιάννης: Θέλουμε να κριθούμε για το έργο μας

Ικανοποιημένος από το ποσοστό υλοποίησης του έργου της δημοτικής αρχής μέσα στην τρέχουσα θητεία δήλωσε ο δήμαρχος Βριλησσίων, Ξένος Μανιατογιάννης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Επικοινωνία 94FM και την εκπομπή «Δημοτικές Διαπλοκές».

«Αν έρχονται κάποιοι να πολιτικοποιήσουν και να διχάσουν τους Βριλησσιώτες, εμείς δεν θα συμμετέχουμε. Εμείς θέλουμε να κριθούμε αποκλειστικά για το έργο μας», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Ξένος Μανιατογιάννης.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι μοναδικός στόχος είναι οι δημότες και οι ανάγκες τους, οι οποίες δεν έχουν ούτε χρώμα, ούτε κόμμα… «Σε κάθε περίπτωση με χαρακτηρίζουν κυβερνητικό, για να συσπειρωθούν οι αντίπαλοί μου», σημείωσε με νόημα ο κ. Μανιατογιάννης.

Αναφορικά με το έργο της δημοτικής αρχής, ο δήμαρχος έκανε ιδιαίτερη μνεία στην αντιπλημμυρική θωράκιση, στην επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου, στην κατασκευή παιδικού σταθμού, στη λειτουργία τριών βρεφικών τμημάτων και ασφαλώς στην τεράστια προσπάθεια που έχει γίνει στον τομέα διαχείρισης των απορριμμάτων, η οποία έχει αποδώσει καρπούς 350.000 ευρώ το χρόνο!

«Όλα αυτά αφού νοικοκυρέψαμε τα οικονομικά μας και έχουμε ταμείο 3,5 εκ. ευρώ. Ο δήμος μας μπορεί να υπερηφανεύεται ότι δεν χρωστάει πουθενά», ήταν τα λόγια του κ. Ξ. Μανιατογιάννη, ο οποίος παράλληλα προέβλεψε πως όποιος διχάζει την πόλη και τους δημότες θα εισπράξει στην κάλπη και τα ανάλογα αποτελέσματα.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Ξένου Μανιατογιάννη στο παρακάτω link:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet