Ξ. Μανιατογιάννης: Ζητώ τη στήριξη των δημοτών των Βριλησσίων, όχι των κομμάτων
Πολιτική

Ξ. Μανιατογιάννης: Ζητώ τη στήριξη των δημοτών των Βριλησσίων, όχι των κομμάτων

«Είμαι ο δήμαρχος που κατηγορούμαι ότι δεν έκανα κανένα έργο. Ευτυχώς οι δημότες δεν είναι πρόβατα!» τόνισε ο δήμαρχος Βριλησσίων, Ξένος Μανιατογιάννης, σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκλειστικά στον Επικοινωνία 94FM και την εκπομπή «Δημοτικές Διαπλοκές».

Ο δήμαρχος Βριλήσσίων απάντησε στους πολιτικούς του αντιπάλους που έχουν επιλέξει, όπως είπε, τον δρόμο της στείρας και μηδενιστικής κριτικής από την άσκηση εποικοδομητικής πολιτικής. Παράλληλα, απάντησε σε όλους όσοι προσπαθούν να βάλουν τόσο στον ίδιο, όσο και στην παράταξή του κάποια κομματική ταμπέλα, ότι «παραμένει ανεξάρτητος και πιστά αυτοδιοικητικός».

«Μας αποδίδουν σχέσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ, με το ΚΙΝ.ΑΛ., με τη Νέα Δημοκρατία. Η λογική ότι κάθε φορά πρέπει να είμαστε αντίπαλοι απέναντι στην κεντρική διοίκηση είναι μακριά από εμάς» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μανιατογιάννης.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι θα ξεκινήσει να ασχολείται με την εκλογική μάχη ουσιαστικά με τη νέα χρονιά, καθώς επί του παρόντος προέχει η υλοποίηση του έργου της δημοτικής του αρχής, το οποίο συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς.

Ο δήμαρχος Βριλησσίων έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα τεράστια βήματα που έχουν γίνει στον Δήμο αναφορικά με τη διαχείριση των απορριμμάτων με την εφαρμογή της καθολικής ανακύκλωσης και της διαλογής στην πηγή. «Το ξέρουμε ότι είναι πολύ δύσκολο, αλλά στόχος μας είναι να μην υπάρχει κανείς πράσινος κάδος στα Βριλήσσια», δήλωσε ο κ. Ξένος Μανιατογιάννης.

Επίσης, ο δήμαρχος καταφέρθηκε ενάντια στην ένταξη ακινήτων – χώρων στο υπερταμείο αξιοποίησης, ενώ δεσμεύτηκε ότι θα συνεχιστούν τα έργα ουσίας, όπως οι αγωγοί όμβριων και η επέκταση του φυσικού αερίου. Παράλληλα έθεσε ως στόχο την απορρόφηση όλων των παιδιών στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Βριλησσίων.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Ξ. Μανιατογιάννη:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet