Περίπου 200 νέα μέλη στην εκδήλωση γνωριμίας της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Βριλησσίων
Πολιτική

Περίπου 200 νέα μέλη στην εκδήλωση γνωριμίας της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Βριλησσίων

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή των νέων μελών στην εκδήλωση γνωριμίας που πραγματοποιήθηκε από την Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Βριλησσίων την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022, στο πάρκο «Μίκης Θεοδωράκης».

Η Ο.Μ. αναφέρει ότι «η δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία που έχει αναπτυχθεί από τις 15 Μαΐου 2022 στα Βριλήσσια αλλά και σε όλη την Ελλάδα επιβεβαιώθηκε από την παρουσία περί των 200 νέων μελών».

Χαιρετισμούς στην εκδήλωση απηύθυναν ο βουλευτής Κ. Ζαχαριάδης και τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Α. Χριστόπουλος και ο Γ. Μπαλάφας, επίσης νομαρχιακός σύμβουλος, καθώς και ο πρώην υπουργός Ν. Τόσκας. Στην εκδήλωση, επίσης, συμμετείχαν και συνομίλησαν με τα νέα μέλη οι βουλευτές Μ. Ξενογιαννακοπούλου και Π. Σκουρλέτης.

Η Ο.Μ. του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Βριλησσίων τονίζει ότι ο λόγος δόθηκε στα νέα μέλη «τα οποία επεσήμαναν την πολύ άσχημη κατάσταση στην οποία έχει οδηγηθεί η ελληνική κοινωνία από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, εστιάζοντας στην τηλεοπτική παραπληροφόρηση, την έλλειψη Δημοκρατίας στη λειτουργία των θεσμών, την παντελή ανεπάρκεια αντιμετώπισης των προβλημάτων στην παιδεία, την οικονομία και την υγεία, στην επαναφορά και πλήρη υιοθέτηση όλων των καταστρεπτικών συμπεριφορών που μας οδήγησαν στο μνημόνιο». Επισημάνθηκε ακόμα ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία έχει ωριμάσει και έχει εξελιχθεί σε μαζικό πολιτικό κόμμα, με μεγάλη πλέον διείσδυση και εκπροσώπηση στην κοινωνία».

Τέλος, κοινός τόπος των συζητήσεων ήταν ότι οι εκλογές θα γίνουν το ερχόμενο φθινόπωρο και πιθανότατα τον Σεπτέμβριο του 2022. Το μήνυμα που εστάλη από τα νέα μέλη ήταν «Η νέα κυβερνητική πολιτική θα είναι προοδευτική, με κοινωνικό πρόσημο, αληθινά δημοκρατική με κορμό και εγγυητή τον ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet