Συνάντηση του Ξ. Μανιατογιάννη με τον Στ. Πέτσα για τα οικονομικά των Δήμων και την αξιολόγηση των έργων του «Αντώνης Τρίτσης»
Πολιτική

Συνάντηση του Ξ. Μανιατογιάννη με τον Στ. Πέτσα για τα οικονομικά των Δήμων και την αξιολόγηση των έργων του «Αντώνης Τρίτσης»

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη 2 Νοεμβρίου, μεταξύ του δημάρχου Βριλησσίων, Ξένου Μανιατογιάννη και του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών, Στέλιου Πέτσα.

Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν τα οικονομικά των Δήμων, η αξιολόγηση των έργων που έχουν υποβληθεί στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», το πλαίσιο των εργασιακών σχέσεων, καθώς επίσης και το ανεπίλυτο ακόμη θέμα με τις αγωγές του δημοσίου κατά ιδιοκτητών ακινήτων, που πλήττει εκατοντάδες Βριλησσιώτες.

Ο δήμαρχος Βριλησσίων τόνισε τα προβλήματα και τις αυξημένες απαιτήσεις που έχει προκαλέσει η πανδημία στην τοπική κοινωνία των Βριλησσίων, ενώ από τη πλευρά του ο κ. Πέτσας επιβεβαίωσε στον κ. Μανιατογιάννη τη στήριξη του υπουργείου Εσωτερικών προς τις πρωτοβουλίες της δημοτικής αρχής Βριλησσίων.

Ο κ. Ξένος Μανιατογιάννης μετά τη συνάντηση με τον κ. Πέτσα δήλωσε: «Διεκδικούμε με γνώμονα το συμφέρον της πόλης των Βριλησσίων και των πολιτών. Συνεχίζουμε αταλάντευτα στην επίτευξη των σκοπών μας και επιδιώκουμε κάθε συνεργασία που συγκλίνει προς αυτή την κατεύθυνση».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet