Σύσκεψη της ΚΟΒ ΚΚΕ Βριλησσίων στο πάρκο «Μ. Θεοδωράκης»
Πολιτική

Σύσκεψη της ΚΟΒ ΚΚΕ Βριλησσίων στο πάρκο «Μ. Θεοδωράκης»

Η Κομματική Οργάνωση ΚΚΕ Βριλησσίων πραγματοποιεί σύσκεψη στο πάρκο «Μίκης Θεοδωράκης» (πρώην ΤΥΠΕΤ) την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019 στις 20:00. Θα μιλήσει η Χριστίνα Σκαλούμπακα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφια βουλευτής. 

Η Κ.Ο. Βριλησσίων παίρνει αυτή τη πρωτοβουλία, όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της, καλώντας τους δημότες των Βριλησσίων, εργαζομένους, νέες γυναίκες, νέους γονείς, επιστήμονες, αυτοαπασχολούμενους σε μια ευρεία συζήτηση ενόψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Το ΚΚΕ στο Κάλεσμα της Κεντρικής Επιτροπής, σημειώνει μεταξύ άλλων: «Στις εκλογές της 7ης Ιούλη το ΚΚΕ σάς καλεί να αποφασίσετε με βάση το τι πραγματικά έχει ανάγκη ο λαός την επόμενη μέρα. Σε αυτές τις εκλογές κρίνεται πόσο ισχυρή θα είναι εκείνη η δύναμη που είναι σταθερά και μόνιμα δίπλα σας, μπροστά στα δύσκολα, που δεν εγκαταλείπει ποτέ τον αγώνα. Κρίνεται πόσο ισχυρό θα είναι το ΚΚΕ, για να δυναμώσουν η λαϊκή αντίσταση, η αντεπίθεση, η ελπίδα, η προοπτική της κοινωνικής ευημερίας. Με αισιοδοξία μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την επόμενη μέρα, αν έχουμε δίπλα μια συνεπή, μαχητική και ασυμβίβαστη δύναμη στη Βουλή και στο λαϊκό κίνημα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet