Τη στήριξη του Ξ. Μανιατογιάννη ζητεί από τους πολίτες η Β. Αρσένη-Λάμπρου
Πολιτική

Τη στήριξη του Ξ. Μανιατογιάννη ζητεί από τους πολίτες η Β. Αρσένη-Λάμπρου

Μήνυμα στήριξης στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών του νυν δημάρχου Βριλησσίων και εκ νέου υποψηφίου για τη δημαρχία, Ξένου Μανιατογιάννη, απευθύνει προς τους πολίτες η πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Βριλησσίων, Βούλα Αρσένη-Λαμπρου.

Συγκεκριμένα, η κ. Αρσένη-Λάμπρου, η οποία θα βρίσκεται στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, καθώς επανεξελέγη, σημειώνει:

Αγαπητές  φίλες και φίλοι,

Σας ευχαριστούμε που μας αναδείξατε νικητές του Α΄ γύρου με ποσοστό 29,27% και 10 έδρες και μας κατατάξατε στην πρώτη θέση της προτίμησής σας με το υψηλότερο ποσοστό από κάθε άλλη φορά.

Σας ευχαριστώ και προσωπικά διότι με επιλέξατε μεταξύ των ψήφων σας, επιβραβεύοντας το έργο μας και την προσπάθειά μας 5 χρόνια τώρα.

Την Κυριακή 2 Ιουνίου 2019 συγκρούεται το ύφος και το ήθος, με τον λαϊκισμό, τη φαυλότητα και τον απόλυτο κομματισμό!

Θα το επιτρέψουμε; Δήμαρχο εκλέγουμε ή πρωθυπουργό; Όλοι έχουμε την δυνατότητα να εκφράσουμε την όποια ιδεολογία μας στις εθνικές εκλογές. Όχι στην πόλη μας, όμως, όπου μετράει, πρωτίστως, η ικανότητα και η υπευθυνότητα των ατόμων που προσφέρουν στα κοινά.  \Σε ποια εποχή ζούμε πια; Πόσο θα υποτιμηθεί ακόμα η νοημοσύνη όλων μας και ειδικά των παιδιών μας που θέλουμε να μεγαλώσουν σε ένα πολιτισμένο περιβάλλον με αξίες και όχι μίσος.

Θα τις χάσουμε και αυτές; Τότε τι θα μας μείνει… 

Προσωπικά με βρίσκει αντίθετη όλο αυτό το επικοινωνιακό παιγνίδι εντυπωσιασμού και κομματικής δύναμης που έχει εξαπολυθεί. Δεν πιστεύω πια στα κόμματα εδώ και πάρα πολλά χρόνια, πιστεύω, όμως, δυνατά στον Άνθρωπο και τις ικανότητες του, στον αξιακό του χάρτη, στην ψυχή που είναι σε θέση να καταθέσει για τον διπλανό του. 

Σας ζητώ και αυτή τη φορά να μας εμπιστευτείτε και να στηρίξετε με την ψήφο σας τον Ξένο Μανιατογιάννη, τον σημερινό μας δήμαρχο, έναν άνθρωπο της προσφοράς και της δημιουργίας που αγαπά τον Δήμο μας, που μεγαλώνουν τα παιδιά του εδώ, που είναι βαθιά δημοκράτης, αλληλέγγυος, δίκαιος και έντιμος άνθρωπος.

Δεσμεύομαι προσωπικά για τον νέο αυτόν άνθρωπο.

Εμπιστεύομαι την ψήφο μου στον Ξένο Μανιατογιάννη διότι την αξίζει.

Σας ευχαριστώ και πάλι.

Ευγνώμων ειλικρινά για όλα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet