Συνάντηση γονέων με τον Γ. Πισιμίση για τον σχολικό απολογισμό

Συνάντηση γονέων με τον Γ. Πισιμίση για τον σχολικό απολογισμό

Με αφορμή την ολοκλήρωση της σχολικής χρονιάς πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Βριλησσίων με τον δήμαρχο Γιάννη Πισιμίση, στο πλαίσιο της διαρκούς συνεργασίας για τα ζητήματα που αφορούν τη σχολική κοινότητα.

Η Ένωση Γονέων αναφέρει ότι η συνάντηση συνέπεσε με την ανάληψη των καθηκόντων της νέας αντιδημάρχου Παιδείας κ. Καλογεράκη, την οποία ο δήμαρχος παρουσίασε στο προεδρείο της Ένωσης.

Αποτέλεσε, παράλληλα, μία ευκαιρία να γίνει απολογισμός της σχολικής χρονιάς που ολοκληρώθηκε και να συζητηθούν όλα τα σημαντικά θέματα που απασχολούν μαθητές, γονείς και εκπαιδευτική κοινότητα, καθώς και η πορεία των δεσμεύσεων που είχαν αναληφθεί κατά την προηγούμενη συνάντηση με τον αντιδήμαρχο κ. Γουνάρη.

Τα κυριότερα θέματα που βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης ήταν η πορεία ανέγερσης του 3ου Λυκείου, η ενίσχυση της σχολικής μεταφοράς, η κατασκευή της πεζογέφυρας Αγιάσου, η δημιουργία νέων αιθουσών στο 2ο Γυμνάσιο και στο 2ο Λύκειο, καθώς και οι παρεμβάσεις που προγραμματίζονται στις σχολικές μονάδες του Δήμου.

Η αναλυτική ανακοίνωση:

Δημοφιλή άρθρα