Γκολ και θέαμα στο 3ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Κοριτσιών στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής
Αθλητισμός

Γκολ και θέαμα στο 3ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Κοριτσιών στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής

Γκολ και θέαμα προσέφεραν τα κορίτσια των ποδοσφαιρικών ομάδων στο 3ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Κοριτσιών στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής. Το τουρνουά για ακόμα μία χρονιά ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής με τη Eupragia Non Profit Civil Organization, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, στο δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου της οδού Πρασίνου Λόφου και συμμετείχαν: η ομάδα κοριτσιών των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, η Αθηναϊκή Αγίου Δημητρίου, ο Λεοντικός, η Σχολή Ολυμπιακού Πεντέλης, η Νέα Ιωνία και ο Φωστήρας Καισαριανής.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι κερκίδες γέμισαν από υπερήφανους γονείς που χειροκρότησαν τα κορίτσια, ενώ η επιτυχία της διοργάνωσης φάνηκε και στο τέλος από το χαμόγελο των παιδιών όταν πήραν τους επαίνους που τους μοίρασαν οι άνθρωποι του τουρνουά και της δημοτικής επιχείρησης ΚΕΑΕΔΗΑ, υπό την ευθύνη της οποίας έγινε η διοργάνωση αλλά και λειτουργούν οι Ακαδημίες Ποδοσφαίρου του Δήμου.

«Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που βάζουμε και εμείς ένα λιθαράκι στην προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια να αναδειχθεί το γυναικείο ποδόσφαιρο στη χώρα μας. Όχι μόνο με τη συμμετοχή στη διοργάνωση τέτοιων τουρνουά, αλλά και με την ομάδα κοριτσιών που ιδρύσαμε και προπονούμε στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου του Δήμου. Ο αθλητισμός δεν κάνει διακρίσεις, δεν πρέπει να έχει στεγανά. Πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές και, βέβαια, στα κορίτσια που συμμετείχαν», το μήνυμα του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet