Ενισχύεται κάτω από τη ρακέτα ο Τυφών
Αθλητισμός

Ενισχύεται κάτω από τη ρακέτα ο Τυφών

Ισχυροποιεί το ρόστερ του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου ο Τυφών, ενόψει του ανταγωνιστικού πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑ.

Η ομάδα μπάσκετ του Ηρακλείου Αττικής ανακοίνωσε την απόκτηση των εξής παικτών:

Μάρτιν Λαζαρίδης: Θα συπληρώσει το «καρέ» της front line για την επόμενη περίοδο. Ο 31χρονος αθλητής, με ύψος 2.04μ., αγωνίζεται στις θέσεις center και power forward και στο παρελθόν έχει περάσει από ομάδες Εθνικών κατηγοριών (Β’ Εθνική και Α2), όπως Ιωνικός Ν., Πειραϊκός και Διαγόρας Ρόδου.

Χρήστος Καρακώστας: O 35χρονος, πολύπειρος center,, έχει ύψος 2,00μ. και αγωνίστηκε την προηγούμενη χρονιά στον Α.Ο. Κρόνος Γέρακα.

Αποστόλης Παπαποστόλου: Ο 27χρονος point guard, που την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε στον Διαγόρα Δριοπυδέων, θα βοηθήσει σημαντικά την προσπάθεια της ομάδας στην απαιτητική Α’ ΕΣΚΑ.

Μάριος Δόξας: Ο 21 ετών forward έχει ύψος 2,05μ. και αγωνίστηκε την προηγούμενη χρονιά στον Ποσειδώνα Ψυχικού.

Εν τω μεταξύ, η ομάδα των Βορείων ανακοίνωσε την επιστροφή του Κωνσταντίνου Ταμπάκη, που την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε στον ΚΑΟ Μελισσίων, για να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας στην Α’ ΕΣΚΑ.

Επίσης, ο Ανδρέας Δρακόπουλος θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του Τυφώνα και τη νέα χρονιά, αφού ανανεώθηκε η συνεργασία του για 1+1 χρόνια. Ο «Δράκος» θα αποτελέσει και πάλι το βασικό συστατικό της περυσινής επιτυχημένης συνταγής που οδήγησε τον Τυφώνα στην Α’ ΕΣΚΑ.

Τέλος, ο σύλλογος ευχαριστεί θερμά τον αθλητή της ομάδας Κώστα Χασαπόπουλο, ο οποίος αποφάσισε ν’ αποχωρήσει από την ομάδα, λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet