Καλάθια για το… Κοινωνικό Παντοπωλείο Ηρακλείου Αττικής
Αθλητισμός

Καλάθια για το… Κοινωνικό Παντοπωλείο Ηρακλείου Αττικής

Το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018 το Σώμα Εθελοντών Δήμου Ηρακλείου Αττικής πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία τη διοργάνωση του αγώνα μπάσκετ μεταξύ παλαιμάχων καλαθοσφαιριστών ΑΕΚ – ΠΑΟ στο κλειστό Γυμναστήριο της πόλης «Χαρά Καρυάμη» που αποσκοπούσε στη συγκέντρωση τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηρακλείου Αττικής.

Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός και σε κάθε φάση προκαλούσε τον ενθουσιασμό του κόσμου που χειροκροτούσε και ενθάρρυνε τους παίκτες οι οποίοι με τη σειρά τους έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, αποδεικνύοντας τη μεγάλη κλάση τους.

Τους εθελοντές στήριξαν με την παρουσία τους και τη συμμετοχή τους:

Ο δήμαρχος Νίκος Μπάμπαλος, αντιδήμαρχοι και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ο ειδικός διαβητολόγος και πρώην παίκτης της ΑΕΚ Χρήστος Ζούπας, ο βετεράνος καλαθοσφαιριστής Απόστολος Κόντος, ο τέως περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός και ο πρώην γενικός γραμματέας Αθλητισμού Νίκος Έξαρχος.

Ο Α.Σ. ΙΩΝΕΣ με την ομάδα του παρουσίασαν ένα εξαιρετικό πρόγραμμα στο ημίχρονο του αγώνα.

Σημαντική ήταν, επίσης, η παρουσία στην εκδήλωση του Ιδρύματος Πρωτοβουλία Πολιτών για μια Ελλάδα Χωρίς Ναρκωτικά.

Με τους εθελοντές συνεργάστηκαν οι αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου και δημοτικοί υπάλληλοι, στηρίζοντας, όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το Σώμα Εθελοντών Δήμου Ηρακλείου Αττικής, «για άλλη μια φορά τη συλλογική μας προσπάθεια ώστε να πετυχαίνουμε τους στόχους μας».

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους δημότες που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμά μας και απέδειξαν ότι υπάρχει ακόμη η αλληλεγγύη και η αγάπη προς όλους όσοι έχουν ανάγκη» τονίζει το Σώμα Εθελοντών Δήμου Ηρακλείου Αττικής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet