Με Κ. Κοσμίδη και Ν. Δριμάλα και πάλι στο «τιμόνι» ο ΟΦΗ Ηρακλείου
Αθλητισμός

Με Κ. Κοσμίδη και Ν. Δριμάλα και πάλι στο «τιμόνι» ο ΟΦΗ Ηρακλείου

Η διοίκηση του ΟΦΗ Ηρακλείου ξεκίνησε τον προγραμματισμό του ανδρικού τμήματος για την επόμενη περίοδο, ανανεώνοντας τη συνεργασία του με τους προπονητές Κυριάκο Κοσμίδη και Νίκο Δριμάλα.

Η ομάδα των Βορείων βρίσκεται για πρώτη φορά στο κατώφλι της Α ΕΣΚΑ, γιορτάζοντας με τον καλύτερο τρόπο την επέτειο των 25 χρόνων από την ίδρυση της, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του συλλόγου. Τόσο η αντδική ομάδα όσο και ο σύλλογος, καλούνται να φέρουν εις πέρας μια δύσκολη, αλλά συγχρόνως ενδιαφέρουσα και τιμητική για το ανδρικό τμήμα χρονιά. Εκεί στέκονται και οι προπονητές στις πρώτες τους σκέψεις και δηλώσεις για την περίοδο 2017-2018.

Κοσμίδης Κυριάκος:«Καλούμαστε να διαχειριστούμε τεχνικά και οργανωτικά μια τεράστια και πρωτόγνωρη επιτυχία της ανδρικής ομάδας του ΟΦΗΗ, με την ανοδό μας ως 1η ομάδα του ομίλου μας στην Α’ ΕΣΚΑ, προς όφελος τόσο του τμήματος αλλά και ολόκληρου του συλλόγου. Η ομάδα θα συνεχίσει στηριζόμενη στον “κορμό” των παιδιών που την έφεραν στην Α’ ΕΣΚΑ και παράλληλα θα προσπαθήσει να εντάξει στη δύναμή της παίκτες που θα τη βοηθήσουν μεν ν’ ανταπεξέλθει στις δυσκολίες του πρωταθλήματος, θα ενταχθούν δε στο “οικογενειακό” κλίμα του ΟΦΗΗ.

»Εκτός, βέβαια, από το τεχνικό μέρος, υπάρχει και το οργανωτικό/οικονομικό, στο οποίο χρειαζόμαστε…βελτίωση, τόσο για την υγιή περαίωση της αγωνιστικής σεζόν, όσο και για τη γενικότερη αλλαγή προοπτικής του συλλόγου σε ανθρώπους, μέσα και οργανωτικές πρακτικές.Έτσι, καλούμε ανθρώπους, φορείς, επιχειρήσεις, που πιστεύουν στη φιλοσοφία του ΟΦΗΗ, να σταθούν αρωγοί και συμπαραστάτες σε αυτήν τη νέα προσπάθεια, σε αυτήν την νέα ευκαιρία του αγαπημένου μας συλλόγου».

Νίκος Δριμάλας: «Η νέα σεζόν θα είναι εξαιρετικά δύσκολη και απαιτητική, αλλά παράλληλα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον και αποτελεί πρόκληση για προπονητές και αθλητές. Θέλουμε να εξαργυρώσουμε τη φετινή μεγάλη επιτυχία, με μια δυνατή παρουσία στην Α’ ΕΣΚΑ, και σκοπεύουμε να δουλέψουμε πολύ γι’ αυτό. Είναι μια ευκαιρία για τον σύλλογο να αλλάξει επίπεδο σε όλες του τις δομές, σεβόμενος την ιστορία και τη φιλοσοφία του, και κατά συνέπεια κάθε βοήθεια προς σ’ αυτην την κατεύθυνση είναι δεκτή».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet