Ο Ηράκλειος Δρόμος επιστρέφει στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής – Άνοιξε η διαδικασία των συμμετοχών
Αθλητισμός

Ο Ηράκλειος Δρόμος επιστρέφει στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής – Άνοιξε η διαδικασία των συμμετοχών

Ο Ηράκλειος Δρόμος επιστρέφει! Μικροί και μεγάλοι έχουν την ευκαιρία να τρέξουν στους δρόμους της πόλης το πρωί της Κυριακής 23 Απριλίου στον λαϊκό δρόμο που διοργανώνει για 12η χρονιά ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής προκειμένου να προωθήσει την αξία του Αθλητισμού, του «ευ ζην» και του «ευ αγωνίζεσθαι».

Ο φετινός Ηράκλειος Δρόμος θα έχει δύο διαδρομές και τρεις κατηγορίες, μία για κάθε ηλικιακή ομάδα: παιδιά, εφήβους και ενήλικες.

Οι αιτήσεις συμμετοχής άνοιξαν και θα διαρκέσουν έως τη Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου. Οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να τρέξουν μπορούν να εγγραφούν στον αγώνα και στην πορεία να παραλάβουν τον αριθμό δρομέα.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου δημιούργησε την ειδική ιστοσελίδα www.irakliosdromos.gr όπου μπορούν να υποβάλλονται online οι συμμετοχές ενώ, παράλληλα, αναγράφονται και όλες οι λεπτομέρειες του Αγώνα (χάρτες διαδρομών, κανονισμοί, διαδικασία, συμβουλές προετοιμασίας κ.ά.)

Για όσους δεν θέλουν ή δεν μπορούν να εγγραφούν ηλεκτρονικά, συμμετοχές μπορούν να κατατίθενται είτε στα δημοτικά γυμναστήρια της Λεωφόρου Ηρακλείου και της Λεωφόρου Πλαπούτα (Δευτέρα με Παρασκευή 9.00 με 21.00), είτε στα γραφεία του Τμήματος Αθλητισμού στον 1ο όροφο του δημαρχείου (Δευτέρα με Παρασκευή 08:00 έως 14:00).

«Σας καλούμε όλους να συμμέτεχε στον Ηράκλειο Δρόμο. Σε έναν αγώνα που δεν έχει σημασία η νίκη αλλά η συμμετοχή, η οποία προσφέρει μόνο χαρά και αισιοδοξία», εξηγεί η αντιδήμαρχος Διοίκησης και Αθλητισμού Μαριάννα Ζούρου.

«Ο Ηράκλειος Δρόμος είναι πάλι εδώ για να προωθήσει την αξία του Αθλητισμού στην ποιότητα ζωής και τον χαρακτήρα του ανθρώπου. Με την εκγύμναση προσθέτουμε Υγεία, ενώ με το αθλητικό πνεύμα σμιλεύουμε τον αλληλοσεβασμό και την ευγενή άμιλλα. Ελάτε, λοιπόν, να τρέξουμε μαζί στους δρόμους της πόλης μας. Μια πόλη που προσπαθούμε καθημερινά να την κάνουμε ακόμα πιο όμορφη, πιο λειτουργική, μια πόλη που αξίζει να ζεις», το μήνυμα του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής Νίκου Μπάμπαλου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet