Συνάντηση Γ. Παπαδημητρίου με το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ. Φερενίκη
Αθλητισμός

Συνάντηση Γ. Παπαδημητρίου με το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ. Φερενίκη

Συνάντηση εργασίας με τους εκπροσώπους του Διοικητικού Συμβουλίου του Γ.Σ. Φερενίκη είχε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλός και υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής Γιώργος Παπαδημητρίου το απόγευμα της Δευτέρας 12 Νοεμβρίου 2018.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μετά από κοινή πρωτοβουλία των εμπλεκομένων και εντάσσεται στο πλαίσιο των επαφών που έχει ξεκινήσει ο κ. Παπαδημητρίου με τους φορείς και τις συλλογικότητες του Ηρακλείου Αττικής.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο πρόεδρος του Δ.Σ. του συγκεκριμένου φορέα, Λευτέρης Καρατζέτζος, ο γενικός αρχηγός, Στέλιος Παναγιωτακόπουλος, η γραμματέας, Νικολέττα Καρυάμη, και η ταμίας, Ιωάννα Φιλιππούση.

Κεντρικό θέμα συζήτησης ήταν ο Κανονισμός Λειτουργίας που αφορά στην παραχώρηση προς χρήση στα αθλητικά σωματεία της πόλης του Κλειστού Γυμναστηρίου, επί της οδού Ζεφύρου στην Καναπίτσα. Ακολούθησε ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων για ζητήματα που απασχολούν τον τομέα του αθλητισμού στο Ηράκλειο.

Η παράταξη του κ. Παπαδημητρίου επισημαίνει σχετικά:

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της τρέχουσας δημοτικής περιόδου, ο Γιώργος Παπαδημητρίου έχει αναφερθεί επανειλημμένως στο θέμα του Κανονισμού Λειτουργίας για την παραχώρηση προς χρήση του Κλειστού Γυμναστηρίου «Χαρά Καρυάμη». Ο ίδιος έχει ζητήσει επιτακτικά την αλλαγή του σχετικού κανονισμού και την εναρμόνιση του με τις πραγματικές ανάγκες του συνόλου των αθλητικών φορέων της πόλης.

Ωστόσο οι πολιτικές επιλογές της παρούσας διοίκησης και του δήμαρχου Νίκου Μπάμπαλου δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα καθώς για ακόμη μια φορά τα τελευταία 4,5 χρόνια η ασφαλής προετοιμασία των αθλητών και η εύρυθμη λειτουργία του συνόλου των φορέων που χρησιμοποιούν το Κλειστό Γυμναστήριο είτε ως έδρα, είτε ως τόπο άσκησης και αγωνιστικής ετοιμότητας, τίθεται σε κίνδυνο.

«Για εμάς η συνεχής και αμφίδρομη επικοινωνία με τους φορείς του Ηρακλείου και ειδικότερα με τους ανθρώπους που υπηρετούν τον Αθλητισμό είναι επιλογή ουσίας και δεν είναι πεδίο καλλιέργειας Δημοσίων Σχέσεων. Η εγκατάλειψή των υπαίθριων αθλητικών χώρων και η απουσία ολοκληρωμένων και συγκεκριμένων πολιτικών από την πλευρά της δημοτικής αρχής, έχουν δημιουργήσει μια αφόρητη κατάσταση γύρω από τη διάθεση του Κλειστού Γυμναστηρίου της πόλης», σχολίασε ο κ. Παπαδημητρίου.

Στη συνέχεια της τοποθέτησης του ο ίδιος τόνισε: «Ο Αθλητισμός είναι προνόμιο των πολλών. Ανήκει σε όλους. Δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται από τον κ. Νίκο Μπάμπαλο και τους διοικούντες τον Δήμο, ως διαδικασία που απευθύνεται σε μια κλειστή κοινωνική κάστα. Καλούμε τον δήμαρχο, έστω και την ύστατη στιγμή να εγκαταλείψει την καλλιέργεια ψευδαισθήσεων και να στραφεί προς την ουσία των προβλημάτων. Ο υφιστάμενος κανονισμός δεν δίνει λύσεις στα προβλήματα. Αντίθετα τα οξύνει. Η κατάσταση έντασης μεταξύ γονέων, αθλητών και προπονητών που συστεγάζονται στο Κλειστό Γυμναστήριο είναι εκρηκτική και πρωτοφανής».

Ο κ. Γιώργος Παπαδημητρίου κατέληξε λέγοντας: «Σεβόμαστε το αισθητήριο και τις ανάγκες των ανθρώπων του Αθλητισμού. Ζητάμε την εμπιστοσύνη των πολιτών για να επιφέρουμε ξεκάθαρους κανόνες και να θέσουμε τα θεμέλια για τη δημιουργία νέων προδιαγραφών και νέων αθλητικών χώρων. Γιατί αξίζουμε καλύτερα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet