Τρίτο τουρνουά ποδοσφαίρου κοριτσιών στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής
Αθλητισμός

Τρίτο τουρνουά ποδοσφαίρου κοριτσιών στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής

Τη διοργάνωση του Τουρνουά Ποδοσφαίρου Νέων Γυναικών «We Are Equal» φιλοξενεί για ακόμα μία χρονιά ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, μέσα από τη δημοτική επιχείρηση ΚΕΑΕΔΗΑ, ο Δήμος βοηθά στη διοργάνωση του τουρνουά» το οποίο, τα τελευταία 3 χρόνια, δίνει την ευκαιρία σε κορίτσια από ομάδες της Αττικής να αναμετρηθούν μεταξύ τους και να αποδείξουν ότι το γυναικείο ποδόσφαιρο στην χώρα μας ήρθε για να μείνει.

Το 3ο Τουρνουά θα διεξαχθεί την Κυριακή 26 Μαΐου στο δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου της οδού Πρασίνου Λόφου (σκεπαστό Αττικής Οδού) με αγώνες που θα ξεκινήσουν από τις 10 το πρωί και θα ολοκληρωθούν στις 2 το μεσημέρι.

Στους αγώνες θα πάρει μέρος η ομάδα κοριτσιών των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου του Δήμου Ηρακλείου Αττικής μαζί με την Αθηναϊκή Αγίου Δημητρίου, τον Λεοντικό, τη Σχολή Ολυμπιακού Πεντέλης, τη Νέα Ιωνία και τον Φωστήρα Καισαριανής.

Στο τουρνουά δεν θα υπάρξει βαθμολογία καθώς το μήνυμα που περνά θέλει όλα τα κορίτσια να είναι ήδη νικήτριες κάνοντας αυτό που αγαπούν: να μαθαίνουν και να παίζουν ποδόσφαιρο.

Το tουρνουά διοργανώνεται από την Eupragia Non Profit Civil Organization και τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής μέσα από την ΚΕΑΕΔΗΑ, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Υποστηρικτής η Nature Valley.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet