Μεγάλη εκτός έδρας νίκη του Ηρακλείου επί της Αργυρούπολης
Αθλητισμός

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη του Ηρακλείου επί της Αργυρούπολης

«Πάγωσε» το γήπεδο της Αργυρούπολης η ομάδα του Ηρακλείου, καθώς παρ΄ ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε να πάρει το «τρίποντο» με σκορ 2-3, που τη φέρνει στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του 1ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ, να ισοβαθμεί με τον Παπάγο και την Πεύκη, έχοντας 10 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν μπροστά στο σκορ στο 14΄ με τον Γκρεβτσίδη, αλλά οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν… καταιγιστικά στο 25΄ με τον Καρυατλή και στο 26΄ με τον Καραχάλιο, ανατρέποντας την εικόνα του αγώνα και «παίρνοντας κεφάλι» με 2-1.

Στο δεύτερο μέρος και πάλι ο Γκρεβτσίδης στο 75΄  στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για τους γηπεδούχους, αλλά ο Σπυριδάκης στο 94’ είναι αυτός που θα έχει τον τελευταίο λόγο, δίνοντας την πολύτιμη νίκη στους «Ηρακλειώτες».

Διαιτητές: Σχίζας, Καφρίτσας – Μπαϊρακτάρης.

Γ.Σ. ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: Κοντεμίρης, Μαριώτης (64’ Γιαννακούλας), Παπαντωνάκης Ν., Παπαντωνάκης Ε. Βουβουδάκης, Κωνσταντινίδης, Λεβέντης, Αγγελόπουλος (88’ Τσάκαλος), Καραβουσάνος (46’ Γιαννίκος), Γκρεβτσίδης, Δρακοντίδης.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Μακρής, Μέρτκολα, Κατσούλης, Αναγνωστόπουλος, Φερεντίνος, Λύκος, Καρυατλής, Δήμας, Σαντρία (69’ Λαγός), Καφετζής (90’ Σπυριδάκης), Καραχάλιος (83’ Μουκίδης).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet