Μεγάλη νίκη του Ηρακλείου επί του πρωτοπόρου Θριάμβου Χαϊδαρίου
Αθλητισμός

Μεγάλη νίκη του Ηρακλείου επί του πρωτοπόρου Θριάμβου Χαϊδαρίου

Το νικηφόρο σερί του πρωτοπόρου Θριάμβου Χαϊδαρίου έλαβε τέλος στο γήπεδο του Πρασίνου Λόφου στην 8η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ, καθώς το Ηράκλειο έδειξε ότι διαθέτει μεγάλες δυνάμεις.

Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες έκαναν κάποιες ευκαιρίες, αλλά όχι τέτοιες που να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για να μπει κάποιο τέρμα, γεγονός που στην περίπτωση του Ηρακλείου απέτρεψε η πολύ καλοστημένη αμυντική γραμμή του.

Μία αμυντική γραμμή που τα… έδωσε όλα στο δεύτερο ημίχρονο, οπότε ο Θρίαμβος πολιόρκησε τα αντίπαλα καρέ αναζητώντας με πείσμα το γκολ. Κι αφού δεν το… βρήκε αυτό, το πέτυχαν οι γηπεδούχοι στο 68΄, με την μπάλα, μετά από απόκρουση των αμυντικών του Θριάμβου σε κόρνερ του Ηρακλείου, να φθάνει στον Κατσούλη, ο οποίος τη στόπαρε με άνεση και με το αριστερό την έστειλε στην αριστερή γωνία του αντίπαλου «πορτιέρο», κάνοντας το 1-0, ξεσηκώνοντας τους φιλάθλους στην εξέδρα

Ωστόσο, ο Θρίαμβος δεν το έβαλε κάτω και συνέχισε να πολιορκεί την αντίπαλη άμυνα, ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης, το οποίο… άγγιξε στο 87΄, όταν η μπάλα βρήκε στο χέρι του Τσάτσου, ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι και ο Κακλαμάνος πήρε φόρα από τα 11 μέτρα. Μόνο που δεν υπολόγισε την ετοιμότητα του Μακρή, ο οποίος «μάντεψε» σωστά κι έπεσε στη δεξιά πλευρά του εξουδετερώνοντας το σουτ του αντιπάλου του.

Μετά τη μεγάλη νίκη του, το Ηράκλειο βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας συγκεντρώσει 15 βαθμούς.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Γιώργος Τσαμόπουλος): Μακρής, Μέρτκολα, Κατσούλης, Αναγνωστόπουλος, Φερεντίνος, Δήμας (66΄ Καφετζής), Καριατλής, Τσάτσος, Σαντριάς (90΄ Φίλος), Λαγός (80΄ Λύκος), Καραχάλιος.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ (Νίκος Παπαρούνης): Αργυρόπουλος, Τσιούλος, Καλιακούδας (82′ Τσαγιάνης), Θανόπουλος, Μαούνης, Μπανιάς, Μπερτσιάς, Τσούκης (60΄ Τσαγιάννης), Μπάκας (69΄ Αποστολόπουλος), Κακλαμάνος, Ρούπι.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet