Έρευνα για την τοπική αγορά της πόλης διεξαγάγει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής
Κοινωνία

Έρευνα για την τοπική αγορά της πόλης διεξαγάγει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής

Έρευνα με τη μορφή ερωτηματολογίων διεξαγάγει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, σε συνεργασία με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Αθήνας, προκειμένου να αποτυπωθούν τα ποιοτικά και τα ποσοτικά χαρακτηριστικά της αγοράς της πόλης, αλλά και των επαγγελματιών.

Στην έρευνα μπορούν να συμμετέχουν όλοι, απαντώντας online σε ένα από τα δύο ερωτηματολόγια αντίστοιχα με την ιδιότητά τους: ένα για τους καταναλωτές και ένα για τους εμπόρους-επαγγελματίες.

Οι μεν πολίτες καλούνται να απαντήσουν σχετικά με τις καταναλωτικές τους συνήθειες εντός και εκτός πόλης, ενώ οι επαγγελματίες θα καταθέσουν τις απόψεις τους για την τοπική αγορά. Η έρευνα διαρκεί λίγα λεπτά και όλες οι απαντήσεις είναι ανώνυμες και εμπιστευτικές. Όσοι πιο πολλοί απαντήσουν και από τις δύο κατηγορίες, τόσο πιο ασφαλή και χρήσιμα θα είναι τα συμπεράσματα.

Για τη συμμετοχή στην έρευνα:

Οι καταναλωτές ακολουθούν τον σύνδεσμο https://www.research.net/r/HRAKLEIOY

Οι επαγγελματίες, αντίστοιχα, τον σύνδεσμο https://www.research.net/r/Heraklion1

Ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος, αναφέρει σχετικά:

«Αφιερώνοντας λίγα μόλις λεπτά από τον χρόνο μας, από όποια συσκευή μας βολεύει, απαντάμε στο ερωτηματολόγιο της έρευνας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου. Σκοπός μας είναι να πάρουμε σε χέρια μας στοιχεία που θα βοηθήσουν και τον Δήμο και τους εμπόρους να βελτιώσουμε την καταναλωτική κίνηση στην πόλη μας, να ενισχύσουμε την τοπική μας αγορά. Σας καλώ, λοιπόν, όλους να συμμετέχετε».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet