Αιμιλία Τζίβα: Αφήσαμε το σημάδι μας στο κτήμα ΦΙΞ
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Αιμιλία Τζίβα: Αφήσαμε το σημάδι μας στο κτήμα ΦΙΞ

«Είμαστε η παράταξη που στήριξε ομόφωνα την απόκτηση του κτήματος ΦΙΞ», δήλωσε η δημοτική σύμβουλος Ηρακλείου Αττικής και επικεφαλής του Δικτύου Πολιτών Αιμιλία Τζίβα, σε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, που παραχώρησε αποκλειστικά στον «Επικοινωνία 94FM» και τις Δημοτικές Διαπλοκές.

Η ίδια πρόσθεσε πως οι προσωπικές αντιπαραθέσεις ήταν πιο έντονες από τις όποιες πολιτικές διαφορές για την απόκτηση του ΦΙΞ.

«Εμείς περάσαμε τεράστιες εντάσεις και με το κτήμα ΦΙΞ και θα το ξαναπώ άλλη μια φορά μας γνωρίζετε… και ο κ. Γρηγοριάδης και η κ. Βελλίδου και εγώ είμαι περήφανη που είναι μαζί μου. Είναι εξαιρετικές προσωπικότητες, έχουν συμβάλει και με στηρίζουν, μέχρι και τώρα είναι δίπλα. Είμαστε ανοιχτοί και σε συνεργασίες και να συζητήσουμε πάντα με ένα γνώμονα δύο τρία πράγματα που συμφωνούμε. Εμείς είμαστε εδώ όχι για να γίνουμε πρωθυπουργοί της χώρας, είμαστε εδώ για να συμβάλλουμε για την πόλη που γεννηθήκαμε και αγαπάμε και θέλουμε να αφήσουμε πίσω μας ένα σημάδι πίσω μας στον χρόνο. Σε αυτή την θητεία το καταφέραμε… αφήσαμε το σημάδι μας στο κτήμα ΦΙΞ», τόνισε χαρακτηριστικά η κ. Τζίβα.

Ακολούθως, η επικεφαλής του Δικτύου Πολιτών αναφέρθηκε στα ζητήματα κοινωνικής πολιτικής, στην αντιμετώπιση των θεμάτων της καθημερινότητας, στο κυκλοφοριακό, αλλά και στα μεγάλα έργα της Λεωφόρου Ηρακλείου, της Κύμης και της Μελίνας Μερκούρη.

Τέλος, η κ. Τζίβα ανακοίνωσε πως θα είναι παρούσα και στις επικείμενες δημοτικές εκλογές με γνώμονα πάντα το συμφέρον των Ηρακλειωτών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet