Αιμ. Τζίβα: Να φτιαχτεί ο χλοοτάπητας στο γήπεδο Πρασίνου Λόφου με… εντολή Δημοτικού Συμβουλίου
Αθλητισμός

Αιμ. Τζίβα: Να φτιαχτεί ο χλοοτάπητας στο γήπεδο Πρασίνου Λόφου με… εντολή Δημοτικού Συμβουλίου

Πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Ηρακλείου Αττικής για το 2020, την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου, και η παρουσία εκπροσώπων της ομάδας του Ηρακλείου, που διαμαρτύρονταν για το μοναδικό γήπεδο του Πρασίνου Λόφου που παραμένει κλειστό για 19 μήνες, προκειμένου να τοποθετηθεί χλοοτάπητας, ήταν έντονη, όπως μας ενημερώνει με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η αντιπρόεδρος του Σώματος και επικεφαλής της παράταξης Δίκτυο Πολιτών Ηρακλείου, Αιμιλία Τζίβα.

Όπως σχολιάζει η ίδια, πρόκειται για ένα «πολύ μικρό έργο, με τεράστια ταλαιπωρία για τους αθλητές, τις ομάδες τις οικογένειες, ολόκληρη την πόλη», συμπληρώνοντας ότι «η γραφειοκρατία και τα πλοκάμια της καλά κρατούν».

Η κ. Τζίβα σημειώνει, επίσης, ότι όσοι εμπλέκονται στην υπόθεση έχουν κουραστεί «να ακούν τον έναν να ρίχνει τις ευθύνες στον άλλον», λέγοντας με έμφαση ότι «η υπέρβαση καθήκοντος» σε ορισμένες περιπτώσεις όπως αυτή, «είναι το καθήκον μας, αρκεί να έχουμε το θάρρος να πάρουμε αποφάσεις».

Και η αντιπρόεδρος δεν έμεινε σε αυτό, αλλά συνέχισε, σχολιάζοντας:

«Εμείς θα είμαστε δίπλα, σε κάθε περίπτωση, σε αποφάσεις που οδηγούν στη γρήγορη αποκατάσταση του θέματος.

»Το έχω πει και πριν έναν χρόνο στις ομάδες, όταν προεκλογικά ήμασταν ως παράταξη και εγώ προσωπικά στην πυρά για το συγκεκριμένο θέμα, το λέω και σήμερα εντός πρακτικών. Άμεσα, αύριο το πρωί, πρέπει να φτιαχτεί ο χλοοτάπητας από τον Δήμο για να δοθεί στους πολίτες του, με ευθύνη του Δημοτικού Συμβουλίου και από εκεί και πέρα να αναλάβει το Δημοτικό Συμβούλιο να λύσει τη γραφειοκρατία με την Περιφέρεια και τον εργολάβο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet