ΑΚΕΠ – Συνεργασία προς δήμαρχο Ηρακλείου: Επιτέλους, αλλάξτε τον χλοοτάπητα στο γήπεδο Πρασίνου Λόφου
Κοινωνία

ΑΚΕΠ – Συνεργασία προς δήμαρχο Ηρακλείου: Επιτέλους, αλλάξτε τον χλοοτάπητα στο γήπεδο Πρασίνου Λόφου

Η νέα αθλητική χρονιά έχει ξεκινήσει και το γήπεδο της Πρασίνου Λόφου στο Ηράκλειο Αττικής παραμένει για δεύτερη συνεχή περίοδο «κλειστό λόγω έργων», όπως ενημερώνει η δημοτική παράταξη Αυτόνομη Κίνηση Ενεργών Πολιτών (ΑΚΕΠ) – Συνεργασία, με επικεφαλής τον Παντελή Βλασσόπουλο.

Όπως αναφέρει σκωπτικά στη σχετική ανακοίνωσή της η παράταξη «μια αλλαγή χλοοτάπητα, που σε άλλους Δήμους έχει πραγματοποιηθεί μέσα σε 5-10 ημέρες, στο Ηράκλειο των συνεχόμενων “success stories” του κ. Μπάμπαλου χρειάζεται πάνω από 15 μήνες, με αποτέλεσμα οι αθλητικοί Σύλλογοι του Δήμου μας να ταλαιπωρούνται, αλλά και τα παιδιά που προπονούνται σε αυτούς να μην μπορούν να κάνουν τον προγραμματισμό τους (ξένες γλώσσες, λοιπές εξωσχολικές δραστηριότητες), καθώς δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί προγραμματισμός των προπονήσεων σε σταθερές ώρες».

Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται ότι όλα τα χρονοδιαγράμματα τα οποία μέχρι σήμερα έχει υποσχεθεί ο κ. Μπάμπαλος «έχουν αποδειχθεί ψεύτικα».

«Ως “αντιστάθμισμα” παρέχονται επιχορηγήσεις, προς κατευνασμό αντιδράσεων, από το δημοτικό ταμείο φυσικά… Ωστόσο αυτό δεν λύνει κανένα πρόβλημα. Τα παιδιά χρειάζονται γήπεδα, σύγχρονα και ασφαλή» προσθέτει η ΑΚΕΠ και καλεί τη δημοτική αρχή, «έστω και μετά από 15 μήνες, να κάνει τα αυτονόητα. Επιτέλους ένας χλοοτάπητας είναι, αλλάξτε τον…».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet