ΑΚΕΠ-Συνεργασία: Φθάνει πια η διπροσωπία κ. δήμαρχε
Κοινωνία

ΑΚΕΠ-Συνεργασία: Φθάνει πια η διπροσωπία κ. δήμαρχε

Για «διπροσωπία» κατηγορεί τη διοίκηση του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ανεξάρτητη Κίνηση Ενεργών Πολιτών (ΑΚΕΠ- Συνεργασία), Παντελής Βλασσόπουλος.

Αφορμή η πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (23/10/2019), οπότε ο Σύλλογος Εργαζομένων έθεσε το ζήτημα υπεράσπισης του δημοσίου χαρακτήρα των υπηρεσιών του Δήμου, ενόψει της ψήφισης του αναπτυξιακού πολυνομοσχεδίου.

«Είναι αυτονόητο ότι εμείς, τόσο με τον λόγο μας όσο και κυρίως με τις πράξεις μας, έχουμε ταχθεί ξεκάθαρα υπέρ της διατήρησης του δημοσίου χαρακτήρα των παρεχόμενων από τον Δήμο υπηρεσιών» σημειώνει η ΑΚΕΠ-Συνεργασία στην ανακοίνωσή του, προσθέτοντας το «καρφί» προς την πλευρά της διοίκησης του κ. Νίκου Μπάμπαλου, σημειώνοντας:

«Με μεγάλη μας έκπληξη υπερθεμάτιζε υπέρ αυτού και ο κ. Μπάμπαλος. Είναι ο ίδιος δήμαρχος που έχει ιδιωτικοποιήσει τον τομέα του Πρασίνου της πόλης μας, με αποτέλεσμα να έχουν γεμίσει οι δρόμοι με πετσοκομμένα -δήθεν κλαδεμένα- δέντρα, ο ίδιος που έχει αναθέσει σε ιδιώτες τη φύλαξη των σχολείων και τον καθαρισμό των αθλητικών χώρων, με πολλά παράπονα δημοτών να διατυπώνονται σε όλους αυτούς τους τομείς…».

«Δεν είναι κακό να αλλάζει κάποιος απόψεις. Το κακό είναι να αλλάζει απόψεις ανάλογα με το ακροατήριό του. Το κακό είναι να εμφανίζεται κάποιος, ιδίως όταν αυτός ασκεί εξουσία, να είναι “και με τον χωροφύλακα και με τον αστυφύλακα”, ανάλογα με τον συνομιλητή του» τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση, η οποία καταλήγει ως εξής:

«Από την πλευρά μας παραμένουμε σε εγρήγορση για τη διασφάλιση του δημόσιου χαρακτήρα των δημοτικών υπηρεσιών, ιδίως του τομέα της καθαριότητας, για τον οποίο πολλά ακούγονται στην πόλη μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet