Ανανέωση συμβάσεων εργαζομένων στο Ηράκλειο ζητεί το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής
Κοινωνία

Ανανέωση συμβάσεων εργαζομένων στο Ηράκλειο ζητεί το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής

Παράπονα για τη συνάντησή τους με τον δήμαρχο Ηρακλείου Αττικής, Νίκο Μπάμπαλο, σχετικά με το θέμα της ανανέωσης των συμβάσεων έξι συναδέλφων τους εκφράζει το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής. Στη σχετική ανακοίνωσή του, το Συνδικάτο αναφέρει ότι η συνάντηση είχε οριστεί για την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017, αλλά αναβλήθηκε με ευθύνη του δημάρχου, χωρίς να οριστεί νέα. Επίσης, καλούν τον δήμαρχο να προχωρήσει άμεσα στην ανανέωση των συμβάσεων των εργαζομένων.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής:

Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ και συνάδελφοι συμβασιούχοι του Δήμου Ηρακλείου την Πέμπτη 5 του Γενάρη επρόκειτο να συναντηθούν με τον δήμαρχο Ηρακλείου Αττικής. Σκοπός της συνάντησης είναι η ανανέωση των συμβάσεων 6 συναδέλφων του Νομικού Προσώπου.

Θυμίζουμε ότι ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής μέχρι και σήμερα δεν έχει προχωρήσει στην ανανέωση των συμβάσεων με το πρόσχημα ότι υπάρχουν διάφορα «νομικά» προβλήματα.

Όμως η συνάντηση δεν πραγματοποιήθηκε με ευθύνη του δημάρχου με τη δικαιολογία ότι του έτυχαν έκτακτες υποχρεώσεις. Από τη μεριά μας καταλαβαίνουμε ότι μπορεί και να τύχουν υποχρεώσεις που δεν μπορούν να αναβληθούν, όμως θα μπορούσε η Διοίκηση του Δήμου να είχε ειδοποιήσει και να είχε καθορίσει τη συνάντηση σε διαφορετική ώρα.

Από τη μεριά μας καλούμε τη δημοτική Αρχή και τον δήμαρχο προσωπικά να προχωρήσει άμεσα στην ανανέωση όλων των συμβάσεων. Του δηλώνουμε ότι θα υπερασπιστούμε με οποιοδήποτε τρόπο το δικαίωμα των συναδέλφων στη δουλειά. Παράλληλα καλούμε και τις συναδέλφους να μην κάνουν βήμα πίσω από το δικαίωμά τους στη Μόνιμη και Σταθερή δουλειά με πλήρη Εργασιακά και Ασφαλιστικά δικαιώματα. Όπως και τις καλούμε τη Δευτέρα να πάνε κανονικά στην εργασία τους. 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet