Αναστολή αναγκαστικής εκτέλεσης για τους πληγέντες από τον ανεμοστρόβιλο στο Ηράκλειο Αττικής
Κοινωνία

Αναστολή αναγκαστικής εκτέλεσης για τους πληγέντες από τον ανεμοστρόβιλο στο Ηράκλειο Αττικής

Με το άρθρο 53 του Ν 4797/2021 δίνεται η δυνατότητα, με απόφαση του υπουργού Οικονομικών, να υπάρχει αναστολή πράξεων αναγκαστικής εκτέλεσης (δ/γες πληρωμής, πλειστηριασμοί κ.λπ.) για έναν χρόνο, σε πληγέντες κατοίκους σε Δήμους που έχουν υποστεί φυσικές καταστροφές, όπως ενημερώνουν οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων Ηράκλειο Μαζί, Γιώργος Παπαδημητρίου και Πνοή για το Ηράκλειο, Κυριάκος Κουτρούλης.

Στη συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης, οι δύο επικεφαλής σημειώνουν:

Η νομοθετική αυτή ρύθμιση έγινε κατόπιν παρέμβασης μας στα αρμόδια υπουργεία, ως επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων Ηράκλειο Μαζί και Πνοή για το Ηράκλειο, για την ανακούφιση των συμπολιτών μας, που επλήγησαν από τον ανεμοστρόβιλο.

Ήδη έχουμε καταθέσει και το ΦΕΚ οριοθέτησης των πληγεισών περιοχών και όλα τα απαραίτητα έγγραφα, ώστε να εκδοθεί η σχετική Υπουργική Απόφαση και συμπολίτες μας που επλήγησαν από τον ανεμοστρόβιλο να μπορούν να κάνουν χρήση των ευεργετικών διατάξεων. 

Από την πρώτη στιγμή προσπαθούμε με συνεχείς παρεμβάσεις μας να σταθούμε εμπράκτως δίπλα στους πληγέντες συμπολίτες μας.

Δυστυχώς οι αρμόδιοι φορείς μέχρι στιγμής δεν έχουν δράσει όσο γρήγορα θα έπρεπε! Προσπαθούμε με τις συνεχείς παρεμβάσεις και πιέσεις μας να βγουν όλες οι απαραίτητες Υπουργικές Αποφάσεις, ώστε οι Ηρακλειώτες πληγέντες να βρουν επιτέλους το δίκιο τους, απέναντι σε αυτήν την καταστροφή που χτύπησε την πόλη μας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet