Απόκριες στο Ηράκλειο Αττικής
Κοινωνία

Απόκριες στο Ηράκλειο Αττικής

Το Ηρακλειώτικο Καρναβάλι είναι γεγονός, είναι εδώ! Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής διοργανώνει για πρώτη φορά παρέλαση καρναβαλιού με άρματα και γκρουπ την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018 και καλεί όλους τους κατοίκους της πόλης, αλλά και των περιοχών από όλη την Αττική, να ξεφαντώσουν μαζί σε ένα μεγάλο πάρτι…

Από τις 12 το μεσημέρι κατά μήκος της οδού Πρασίνου Λόφου (αφετηρία από τη διασταύρωση με την οδό Κολοκοτρώνη) μικροί και μεγάλοι, μαθητές και γονείς, σύλλογοι και φορείς της πόλης, παρελαύνουν ακολουθώντας πέντε μεγάλα αποκριάτικα άρματα για να ξεσηκώσουν το πλήθος, με κέφι και χορό, και να καταλήξουν όλοι μαζί στην κεντρική πλατεία του Ηρακλείου και εκεί να στήσουν νέο γλέντι, αυτή την φορά σε παραδοσιακούς ρυθμούς, σε συναυλία της Στέλλας Κονιτοπούλου και του Βαγγέλη Δούβαλη.

Σύσκεψη Δήμου Ηρακλείου Αττικής με συλλόγους και φορείς του Δήμου για τη διοργάνωση του Καρναβαλιού

«Η διοργάνωση έχει ήδη μεγάλη απήχηση, έχοντας αγκαλιαστεί από όλη την πόλη καθώς, στο κάλεσμα του Δήμου ανταποκρίθηκαν και συμμετέχουν η συντριπτική πλειοψηφία των σχολείων, οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί, τα ΚΑΠΗ, πολλοί σύλλογοι, σωματεία και μεμονωμένες ομάδες του Ηρακλείου Αττικής», δηλώνει η αντιδήμαρχος, Δέσποινα Αϊβατζίδου-Ποριώτου. Μάλιστα, για το θέμα της διοργάνωσης του καρναβαλιού πραγματοποιήθηκε σύσκεψη μεταξύ στελεχών του Δήμου και εκπροσώπων των συλλόγων και φορέων που πρόκειται να συμμετάσχουν.

«Με μεράκι και αγάπη, με στόχο να προσφέρουμε στους Ηρακλειώτες στιγμές ξεγνοιασιάς για να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα και τα προβλήματα, διοργανώνουμε για πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία του Δήμου μας ένα τόσο φιλόδοξο event για την περίοδο της Αποκριάς. Θέλουμε τη συμμετοχή όλου του κόσμου και, από τα πρώτα μηνύματα, ξέρουμε ότι θα την έχουμε. Σκοπός μας να ενώσουμε την πόλη σε μια γιορτή, σε ένα μεγάλο αποκριάτικο ξεφάντωμα. Σας περιμένουμε όλους», σχολιάζει ο δήμαρχος, Νίκος Μπάμπαλος.

Καρναβάλι στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής δίνει ραντεβού, λοιπόν, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018 από τις 12 το μεσημέρι κατά μήκος της Πρασίνου Λόφου και μετά, συνέχεια, στο παραδοσιακό γλέντι με τη συναυλία της Στέλλας Κονιτοπούλου.

«Και δεν τελειώνουμε εδώ: την αμέσως επόμενη εβδομάδα, Καθαρά Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου, Κούλουμα με σαρακοστιανά εδέσματα, κρασί, μουσική και χορό στον Πράσινο Λόφο, από το πρωί και όσο… αντέξουμε», τονίζεται σε ανακοίνωση του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet