Από τη Σπύρου Λούη ξεκίνησαν οι αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις στο Ηράκλειο Αττικής για το 2023
Κοινωνία

Από τη Σπύρου Λούη ξεκίνησαν οι αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις στο Ηράκλειο Αττικής για το 2023

Στοχευμένες αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις σε στρατηγικά σημεία της πόλης προβλέπει το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Ηρακλείου Αττικής για το 2023, προκειμένου να θωρακιστούν περαιτέρω οι γειτονιές απέναντι σε ακραία καιρικά φαινόμενα και, φυσικά, να προστατευτεί η ανθρώπινη ζωή και οι περιουσίες των δημοτών, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή.

Πρώτος σταθμός των σχετικών έργων που προγραμματίζει για φέτος η διοίκηση του Νίκου Μπάμπαλου είναι η οδός Σπύρου Λούη, όπου ολοκληρώνεται η κατασκευή αγωγού διοχέτευσης των ομβρίων υδάτων στον κεντρικό αγωγό του ρέματος Κατσαούνη.

«Είναι μια παρέμβαση που αποτελούσε διαχρονικό αίτημα των κατοίκων της περιοχής και εμείς το κάνουμε πράξη. Τα προηγούμενα χρόνια επεκτείναμε και ενισχύσαμε τις βασικές αντιπλημμυρικές αρτηρίες της πόλης μας. Τώρα πλέον μπορούμε να πάμε και σε μικρότερες, φαινομενικά, εργασίες που όμως έχουν σπουδαία σημασία. Άλλωστε, η ανθρώπινη ζωή έχει την ίδια μεγάλη αξία είτε στον μεγάλο, είτε στον μικρό δρόμο. Για εμάς κανένα σημείο του Ηρακλείου δεν μπαίνει σε δεύτερη μοίρα», δηλώνει σχετικώς ο δήμαρχος Νίκος Μπάμπαλος.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Τεχνικής Υπηρεσίας Ηλία Μπάρμπα, μετά από τα έργα στη Σπύρου Λούη θα ακολουθήσουν άμεσα νέες παρεμβάσεις και σε άλλα σημεία του Δήμου, σύμφωνα με το πρόγραμμα των εκτελεστέων έργων για την τρέχουσα χρονιά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet